Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar sizce yine tüm mülakatlar İstanbul'da mı olur? Pandemi sürecini dikkate alırsak belki şehirlerin bölge müdürlüklerinde olabilir mi? Ne düşünüyorsunuz? Zaten geçen yıllarda sürecin ilk ayağı olan kişilik envanterini online olarak tamamladık.
-
Mantıklı olan bölge müdürlüklerinde yapılması zaten.
-
Arkadaşlar sınav sonucuna yapılan itirazların ne zaman sonuçlandığını bilen var mı aranızda?
-
Geçen sene envanter testinde eleme yaptılar mı?
-
@rengin arkadaslar 2019 aliminda envanterden eleme olmus yuksek puan alip envanterden elenenlerin yorumlarini okudum forumdan.korktum acikcasi
-
@öznurup envanterden elendiklerini hangi asamada nasil ogrenmisler?
-
Mulakata nerede hangi tarihte giriyorsunuz? Baslik yine sessizlige burunmus
-
@sblue, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Mulakata nerede hangi tarihte giriyorsunuz? Baslik yine sessizlige burunmus
22 Eylül- Adana
-
19 Eylül- Antalya. Arkadaşlar sakal traşı olunmalı mıdır var mı tecrübesi olan ?
-
18 eylul istanbul hilton
-
Daha önce mülakat tecrübesi olanlar varsa anlatabilir mi ? Hitap şeklimiz davranış vs herşeye dair . Nasıl olmalıyız
-
24 Eylül İzmir- Swissotel
-
11 Eylül- Ankara
-
@ylnysn merhaba ankara için mi mülakata giriyorsunuz acaba puanınızı öğrenebilirmiyim taban puanlar yayınlanmadı merak ediyorum kaçla kapattığını, bu arada mülakatınızda da başarılar dilerim
-
15 Eylül Ankara
-
@Cornflakes bende Ankara’da gireceğim puanınızı öğrenebilir miyim acaba mülakatta puanı da değerlendirirler mi
-
@Behemoth evet Ankara için, teşekkür ederim 75 puanım size de başarılar
-
Arkadaşlar merhaba ben bir şey soracaktım.ünvan sınavında yönetmen olunca maaş 300-400 mü artıyor yoksa 2000-3000 vs falan mı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu yönetmen şube müdürü farkını anlayamadım da.
-
İstanbul var mı ?
-
@Otto hocam yönetmen olunca artık ünvan almazsın sonrası mudurluk e tabi her yonetmen mudur değil bide yönetmen olup oas olan hatta gişeci olan var yonetmen olup kobi ya da bireysel müşteri hizmetleri var onlarda da para farkı var sizin şimdilik servis asistanı 4 yıl sonra servis gorevlisi 3 yıl sonra servis yetkilisi 3 yıl sonra yonetmen yardımcısı 3 yıl sonra yönetmen tabi tüm sınavları geçerseniz ( oas yanı operasyon asistanı ya da yetkılı yani şef ya da bireysel yahut ticari kobıcı olmak ta ayrı para kazandırır sana banka zor iş çok kafa yorarsınız tabi seven adam yapar o ayrı ya da mecbur kalan iyi kötü demem bu devırde sadece girince anlar insan en mantıklısı bu