Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@öznurup hocam telefondan da okutabiliyormuşuz sanırım ama tabi mülakata giren arkadaşlar daha iyi bilir
-
Arkadaşlar şu hes kodu olayını neden anlamıyorlar hiç anlamıyorum. Başka sosyal mecralarda da görüyorum soranlar oluyor “yok 2 aylık aldım olur mu, süresiz olur mu vs. “ üzülüyorum gerçekten bu arkadaşlarla çalışma arkadaşı olabileceğime. Çözüm çok basit ara abi ik’yı
-
@nikola-tersLa hocam niye üstenci bir dille konuşuyorsunuz ki belki ik'yı rahatsız etmek istemiyorlar burası forum amaç fikir teatisi yapmak isteyen istediğini sorar takip etmeyin maruz kalmak istemiyorsunuz. insanları aşağılama hakkına sahip değilsiniz. sanki bankanın sahibisiniz
-
@kuantummk öncelikle burası forumsa istediğim gibi yazarım ve istediğim kadar yukarıdan konuşurum ta ki insanlara hakaret,küfür vs etmediğim ve kırmadığım sürece. kimseyi de aşağılamıyorum ve senin haddine değil nereyi takip edip etmeyeceğimi söylemek. avukatlık yapmak için yanlış yerdesin. bu soruların cevaplarını forumlarda arayanlar bankada çalışmaya başladığı zaman da bize sorarlar işlemlerin nasıl yapılacağını.
-
Bugun mulakata giren var mi acaba nasil gecti ogrenmek istedim .
-
Arkadaslar mulakata girenler tecrubelerini paylasabilir mi?
-
@öznurup ben girdim. Öncelikle kapıda sizi karşılayan ve yönlendiren çok güleryüzlü ve sıcakkanlı gövrevliler var. Mülakat heyeti de aynı şekilde ve sohbet havasında geçiyor. Aile, okul vs . Teorik bilgi sormadılar.
-
@ysldyg teorik bilgi sormadılarsa acaba alacakları kişiler önceden belirli mi aksi takdirde eleme nasıl yapılacak kardeş sayımızdan elenmeyiz inşallah
-
@kuantummk hocam alakasi yok bana 10 12 tane teorik sorup dogru bildiğim halde elediler
-
@fatos elendiğini nerden biliyorsun ki?
-
@serhat5310 onceki alim hatta iki onceki alim
-
@fatos bn yeni bugun lerde girdiğin mülakat sandım sadece sorulara doğru yanıt verip vermene bakmıyor illaki torpil büyük bir rol oynuyor fakat bir eksiğinde mevcut olabilir insanları direk böyle umutsuzluğa yöneltmeyin bnce...
-
@serhat5310 illaki insaniz kusursuz degiliz vardir elbet ben umidsizlik yapacak bisey söylemedim arkadasin sorusuna cevap verdim temel olarak teorik bilmek gecemeye yetmiyor anlaminda nacizane tecrubemi soyledim sizin saldirgan tavrinizida anlamadim.??
-
@fatos önceki alım alan sınavıyla olmuştu çünkü. Alandan sormaları sizce de normal değil mi ? . Bu sınavda benden önce giren bir sürü kişiden de duyduğum kadarıyla hatta farklı iller dahil aynı şekilde sohbet havasında geçmiş
-
@fatos çünkü genel de böyle bir söylem dolanıyor ne yapsanız ne etseniz de ne kadar başarılı olsanız da torpillilerin önüne geçemezsiniz algısı yaratılıyor bnde buna sinir oluyorum ondan bu saldırgan tavrım...
-
@ysldyg ya arkadaslar siz iyimisiniz ben arkadasa cevap verdim bu alimda da arkadasima sormuşlar alan sorabilirler uni mezunusun niye sordun mu diyeceksin ben tecrübemi soyledim burda tecrube soylemekte suc olmus saldiracak yer arıyorsunuz resmen hakkınizda hayırlısı olsun ne diyim.
-
@serhat5310 yok hocam gayet tabi kendi hakkıyla atananda var benim cevabımda torpil lafini kullanmadim siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.
-
@fatos neyse uzatmanın bir alemi yok asıl mülakata giren arkadaşlar izlenimlerini analtabilirse faydalı olacak
-
@serhat5310 bence de. Girecek arkadaşlar kaç gündür gruplardan da takip ediyorum. Bilgi sorulan arkadaşa denk gelmedim genelde herkesin rahat geçmiş . Ayrıca kapıdaki görevliler de sizi tanımaya yönelik bir mülakat olduğunu belirtip heycanlanmamanız gerektiğini söylüyorlar. Herkes de çok güleryüzlüydü, ilgiliydi. Güzel bir deneyim kattı bana. Bu yüzden rahat olun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ️
-
@ysldyg yazmayacaktım devam ettirmemek icin ama son kez yazacam il birincisiydim ben evet eksiğim varmjski elenmisim tavrınız terbiyeniz takdire sayan umarim sizin eksiniz yokturda kazanirsiniz iyi forumlar!