Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@fatos hocam size degil serhat beye yazmistim kusura bakmayın
-
@ysldyg işte neden yazdığını belli edip kaçan biri yani neyse bnde hep öle gördüm alan sormaktan ziyade bankacılık terimleridir bir kaç bilgi sorusu sorulmalı bnce ama yine de mülakatın bir anlamı olmalı
-
@ysldyg Merhaba öncelikle geçmiş olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun. Bir kaç sorum olucak cevaplarsanız çok mutlu olurum. Mülakat heyeti kaç kişilikti ve tahmini olarak ne kadar sürdü mülakatınız? Verilen zamanda aldılar mı yoksa beklettiler mi? Spesifik sorular sordular mı?
-
Arkadaşlar mülakata girenler var ise nasıl geçti ? Olumlu / olumsuz havayı anlayabilirdiniz mi ben anlayamadım çünkü
-
Bende bugun mulakata katildim.5 kisilik bir komisyondu.aile,okul hayati,hobilerden bahsedilen bir sohbet seklinde oldu.olumlu ya da olumsuz bir hava alamadim bende tamamen surpriz olacak sonuc.herkese basarilar
-
@öznurup kaç dk sürdü..
-
@Aduluiktisatci 15,20 dakika kadar
-
@merveeakn Merhabalar. Sohbet havasında olduğu için ben de olumlu olumsuz herhangi bir izlenim alamadım malesef. Mülakat heyeti 4 kişiydi yaklaşık 20 dakika sürüyor. Mülakatım 9 daydı. Toplam 6 kişi 9 grubu için bekliyorduk. Ben 4. Sırada girdim. Sırayla aldıkları için bana sıra 10 gibi geldi 10.20 gibi çıktım. Size de başarılar diliyorum ️
-
@ysldyg Çok teşekkür ederim cevabınız ve iyi dileğiniz için
-
@uldız Merhaba arkadaşlar, bugün girdim mülakata. Diğer yazan arkadaşların yazdıklarından çok değişik bir şey görmediğimi söyleyebilirim. U şeklinde oturmuş kurul üyeleri birkaç metre ötede siz fiziksel olarak ortam bu şekilde. Kendini tanıtma ile başlanıyor her zamanki gibi. Sonrası yine sizi tanımak için sorular vs. şeklinde ilerliyor . Biraz da verdiğiniz cevaplara göre şekilleniyor diyebilirim. Henüz girmemiş arkadaşlar için de sakin kalıp kendini doğru ifade edebilmek ve işi ne kadar istediğinizi de mantık çerçevesine oturtup anlatabilmek gibi artık bütün ik cıların söylediği ve herkesin bildiği şeylere de dikkat etmek lazım tabi. Durumlar böyle. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kardeşiniz Uldız..
-
Arkadaşlar mülakattan sonra süreç nasıl işleyecek.sonuçlar ne zaman açıklanır,eğitim ne zaman başlar?bir duyumu olan var mı?
-
Mülakattan yeni ciktim sohbet havasında geçti
Yeni girecek arkadaslar heyecan yapmayın yeter
Komisyondakiler gayet güler yüzlü olumlu ya da olumsuz bir hava yok -
@öznurup Ekim sonu mülakat sonuçlarının açıklanması,kasım ayı içerisinde de işbaşı yapılması planlanıyormuş.
-
@idarişube tesekkur ederim cevabiniz icin.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
-
@idarişube nerden öğrendiniz bunu?
-
@idarişube bu söylediğiniz tüm unvanlar için mi geçerli?
-
hocam watsap grubunuzun adı ne nerden gırıyoruz
-
sanırım bölümüyle alakalı soru gelenler de olmuş sohbet dışında
-
Arkadaslar mulakatlar ne zaman bitecek banko icin.bu hafta ici devam ediyor mulakatlar.tarihi sonraki haftaya sarkan var mi?
-
@öznurup bu hafta son