Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk bnde onu dedım zaten
-
@serhat5310 komisyon görevlisi ya yanılıyor ya da banko önce açıklanacak yahut mülakatı bitirilen pozisyon açıklanacak .
-
@kuantummk inşallah öyle olur. bana 4-6 haftalık bir zaman belirledik diğer mülakatlarda bitince hepsini aynı anda açıklayacağız dediler ama umarım erken olur bu bizim için iyi olur
-
mülakatlar bitti mi
-
@kuantummk evet bitti.simdi sonuclar icin bekleme vakti
-
@öznurup teşekkürler.uzman yardımcılığı da başlamıştır o zaman
-
@kuantummk 5 ekim diye okudum forumda ama bilemiyorum
-
@öznurup evet onu ben de görmüştüm ama 1 hafta ara vermezler diye düşündüm.belki de 1 hafta da banko asistanlığını sonuca bağlayacaklar
-
@kuantummk insallah hocam
-
Arkadaslar sonuclarin bu hafta aciklanmasi planlanmis.hepimiz icin hayirlisi olsun
-
@öznurup bu bilgiye nereden ulaştınız arayıp bilgi mi aldınız yoksa başka bir forumda mı gördünüz ?
-
@öznurup demek ki banko asistanlığını sonuca bağlayıp diğer mülakatlara geçecekler zaten banko için çok kişi alınacak ik süreçleri karıştırmak istememiş
-
@kuantummk ik ya sormak için aradım fakat ulaşamadım bu hafta açıklanacak diyen arkadaş bilgiyi nereden almış başka bir forumdada yazılmış arkadaş mülakata girmeden söylenmiş fakat bize 4-6 hafta dendi mülakat esnasında
-
@selima90 memurlarda bir arkadaş bankada bir koordinatöre sorduğunu iddia edip cuma günü açıklanacağını söylemiş bnce ordan ama olması muhtemel süreç hızlı ilerliyor çünkü
-
Arkadaslar ben sadece banka calisani bir yakinimdan aldigim duyumu aktardım sizlerle paylasmak istedim
-
@idarişube senin yeni bir duyumun var mı bu hafta açıklanacağına dair bazı arkadaşlara duyum gelmişte ama süreç ile ilgili sen ne dersen doğru çıktı onun için sana soruyorum
-
@selima90 Maalesef yeni bir bilgim yok, mülakattan çıkarken komisyon görevlisi 1-1.5 aya kadar sonuçların açıklanacağını söylemişti.Belki süreci hızlandırmak istemiş olabilirler.
-
@öznurup bnde bişey demedım zaten aynı duyumu gordum bnde ondan dedım
-
Arkadaşlar mülakat günü kapıdaki görevli ile baya sohbet etme fırsatım oldu.Uzmanlıkları bekleyecek miyiz diye sordum hayır 10 ekime kadar açıklanır dedi ne kadar doğru onu görücez.
-
@guy-mağduru 6 hafta denildi bize.