Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@öznurup, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Arkadaslar sonuclarin bu hafta aciklanmasi planlanmis.hepimiz icin hayirlisi olsun
Herkes farklı bi şey söylüyor
-
@miyendiswoman en kesin tarihi demişlerdir belki
-
@kuantummk Belki de olabilir. Bekleyip göreceğiz. Herkes farklı bir şey söylüyor. Streslenmemek elde değil.
-
@guy-mağduru hangi il için girmiştiniz ?
-
@selima90, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@guy-mağduru hangi il için girmiştiniz ?
Ve hangi tarihte ?
-
@selima90 İstanbul
-
@selima90 17 eylül
-
İk yı aradım fakat ulaşamadım ik yı arayıp ne zaman açıklanacağıma dair bilgi alan varmıdır
-
@selima90 hocam ik net cevap vermez böyle sorulara
-
Çok bekletmeden açıklasalar bari bekle bekle nereye kadar
-
Mülakatlar ne zaman bitti acaba bilen var mı,ben 14 eylülde istanbul şişlide girdim.Ordaki görevliye sorduğumda 4 hafta sonra açıklanır dedi.Bu hafta içinde açıklanacağı bilgisi resmi kaynaktan alınmadıysa ki öyle görünüyor tamamnen asparagas bence.Bu kadar kısa sürede açıklanacağını düşünmüyorum.
-
@cemalingo Türkiye geneli 25 eylülde bitti servis asist.
-
@cemalingo banada 4- 6 hafta içinde denildi . ama keşke erken açıklansa
-
25 eylülde bittiyse o zaman bu ay sonuna kadar bekleyeceğiz gibi duruyor
-
@cemalingo o kadar sürmez bence çünkü il il değerlendirildiği için adaylar arasında kıyaslamak daha kolaydır. birçok il belli olmuştur bile
-
Beklemek cok zor.hic mi aciklamazlar ya
-
@kuantummk karantinada olup giremeyen arkadaşım vardı daha mülakatı olmamış şuan için 1-2 haftada açıklanacağını düşünmüyorum.
-
@cemalingo karantinada olup da girmeyen kaç kişi vardır zaten ben onun için en fazla oda 1 hafta uzar diye düşünüyorum...
-
@cemalingo 22-23 eylül haftasında virüse yakalansa 2 hafta karantinada kalsa diyelim ekim ortası her şey netleşmiş olur.
-
@serhat5310 kaç kişi olacağını bilemeyiz ama bu kişiler farklı illerden oduğu için onların mülakatları için plan program vs yapılacak kazananlar belirlenecek,1 haftaya açıklanacağını düşünmüyorum.