Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Soruna gelince müdür olman Ya da yönetmen olman için önce her sınavı geçeceksın 13 yılını her sonavda geçeceksın tabi sonra bide dıyosun mudur yonetmen arasında ne kadar var öle 2-3 bin ne hocam imkansız sadece 300-400 değişir e tabi şimdi bılmeyen dicek ne alaka kardeşim 13 yılını veriyorsun sınavları geçiyorsun sadece müdür olmuyorsun Bide müdürün maaş dişi ekstraları var Bide arabası var bide her müsür aynı maaş almaz şube buyuklüğü fark eder mesela A sınıf şubesi ayrı ilçe ayrı ildeki B de ayrı
-
@Umutlu-bekleyiş hocam ben daha önce özel bi bankada müşteri danışmanı olarak çalıştım. Yazdıklarınızdan banka sektörü ile ilgili bilginizin olduğu aşikar. Daha önce Halkbank çalışanı tanıdığım olmadı veya sohbet etme imkanım olmadı. Personellerine özelde olduğu gibi kart bes K.kartı satışı vadeli mevduat kredi gibi satış ve hedef baskısı yapılıyor mu yoksa o işleri bireysel mi yapıyor?
-
@rengin puanım 73 geçen yıllarda puan çok etkili olmamış sanırım
-
@nikola-tersLa gişe de yapıyor o işi hocam satiş kredi kartı vadeli altın ya da doviz hesabı yatırım ama özel gibi çok baskı yok
-
Puanin onemi yok arkadaslar gecen alimda il birincisi oldugum halde elendim bu senede geçemedim sınavı cokta uzulmedim herkese basarilar
-
@fatos hocam merhaba cidden üzülmeye değmez geçen sene vakıfbank alımından tanıyorum sizi ben de sınırda kaldım halkbank'da sadece yatırdığım paraya üzüldüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@North-remembers hakkimizda hayirlisi hocam ben artik bankalarla ugrasmiyorum onlar kaybetti beni basliga bakiyim dedim birde şunu soyleyim halkbank yedek ayiriyorsa almıyo göstermelik o beklemeyin uzgunum...
-
@fatos bankalar ah bankalar
-
İlk kez bu kadar sessiz bir banka başlığı görüyorum. Hayret bi şey
-
Aynen hiç paylasim yok başlıkta.
-
@Anhedoniccc Sakal traşı olunuz arkadaşlar aksini düşünmeyin.
-
Mulakatlarin nasil gectigi hakkinda tecrubesi olan, duyum alan, cevresinden haber alan var midir? Alan sorusu guncel sorular soruyorlar mi yoksa ufak bir tanisma muhabbet mi oluyor?
-
Mülakat başlangıç tarihi olarak en erken 16 Eylül okudum Facebook’ta. Önce girenler belki tecrübelerini paylaşırlar burada.
-
@sblue ben yedek olarak elendim bir onceki servis görevlisi sınavında ama yinede anlatiyim kisaca kendini tanıtiyosun bolumunle alakali soru soruyorlar ben maliyr mezunuyum klasik vergi tanımlarindan geldi bana birde bddk baskani kim falan kurum baskanlarina bakin bizd3 envanterde eleme olmadi grup mulakatinda da eleme olmadi ayrica sorunuz varsa cevaplayim
-
@nikola-tersLa, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Mülakat başlangıç tarihi olarak en erken 16 Eylül okudum Facebook’ta. Önce girenler belki tecrübelerini paylaşırlar burada.
Merhaba arkadaşlar, hayatımda basarabildigim hemen hemen her şeyi kendim kaziyip bulmak zorunda kaldım. Bugün dönüp hayatıma baktığımda ne büyük networklerim ne de geniş arkadaş cevrelerim var. Dolayısıyla böyle forumlarda makul ve bilgilendirici başlıkları önemsiyorum. Şöyle bir genel yazılanlara baktım çoğunluk saygılı iyi insanlara benziyor. Gelecek hafta Cuma mulakata gireceğim çıktığımda aklımda kaldığı kadarıyla tecrübelerimi sizlerle paylaşırım. Basaramazsam da gün geçtikçe hayatımı zorlastiran issiz hayatıma geri döneceğim ama en azindan içinizden birine bir faydam olmuş olur veya en kotu heycanini yatıştırmış olurum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Kardesiniz Uldız..
-
@fatos tesekkur ederim, bir fikir edinmis oldum:)
-
Eğer nasipte varsa kazanırsak eğitimler kaç gün sürer ?
-
@Su28A normalde 4 5 günlük eğitim ama pandemi sürecinde nasıl olur bilmiyorum belki direk şubelere gönderirler
-
mülakata giren arkadaşlar kabaca nasıl bir ortam olduğundan bahsedebilir mi acaba ?
-
Arkadaslar bu hes kodunu nasil verecegiz.cikti mi alacagiz bir kagida yazsak olmaz mi