Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@miamia bu doğruysa 2 hafta sonra ancak açıklanır
-
@öznurup aynen öyle yeter ki kaznadıgımız belli olsun işe başlama sürecini kolaylıkla beklerim
-
Arkadaslar bir dusuncem var sizlerle paylasmak istiyorum.
23 kasimda egitimin olacagi soylentisi dogru ise şuan bir yerlerde çalışan arkadaşların 15 gunluk ihbar sureleri de göz önüne alınır bu durumda bu hafta kazananlarin listelerinin belli olacagi dusuncesindeyim. -
@öznurup banka neden ihbar süresini umursasın ki ? bu çalışan kişinin sorunu. o süre zarfında calışmayan kişi ihbar süresi zarfındaki ücreti işverene ödemekle yükümlü. tabi işveren bunu hoş da görebilir.
-
@keynesyenizm tahminde bulundum hocam.4 6 hafta arasi aciklanacak dediler.6.haftadayız artık son dilimdeyiz bankanin bize verdigi vakite gore
-
Kasım sonu bilgisi var aralıkta da işbaşı
-
@churcill yeter ki aciklasinlar.isbasi ne zaman olursa olsun.bilelim yolumuza bakalim artik kabak tadi verdi bekle bekle bekle ne bu ya
-
@churcill kaynağınız nedir hocam?
-
@longtermjobless halkbank ikda çalışan bir uzman
-
@churcill anladim hocam tesekkurler
-
Umarim artik bu bilgi dogrudur ve bir an once aciklanir. Madem aralikta isbasi olacakti neden ekim ortasi aciklanir, kasimda is basi denildi..beklentimizi o yonde tutardik
-
Koronadan dolayi kisitlamalar baslamadan belli olsa bari.yoksa uzar surec gibime geliyor
-
Ekonominin kotuye gittigini one surerek alimlarin iptal olabilecegi konusunda yorum yapanlari gordum. Dogruluk payi var midir yoksa milletin agzi torba degil ki buzesin mi ?
-
@sblue Ekonomi 6 ay önce de kötüydü ve bugünkü durum öngörülüyordu süreç uzadığı için böyle şeyler söylenmesi normaldir. İptal olmaz.
-
16 sında açıklanacak diyorlar. 23 üde eğitim. Başka duyum alan var mı?
-
@miamia sağlam kaynak mi hocam bilginiz var mı ?
-
@miamia kim diyor bu kadar net bilgiyi ikdan duyum mu?
-
Ben artık söylentilere inanmıyorum, demek ki kesin bir bilgi yok. Ekim sonunda aciklanir Kasim isbasi olur diyenlere ne oldu..bugun de aciklanabilir, pazartesi de aciklanabilir, kasim sonu da aciklanabilir belki de araliga kalir. Sabirla bekleyecegiz artik.
-
Çok kesin konuştu nerden duydugunu söylemiyor bakalım 16sında açıklanacak mı
-
@miamia 16-20 kasım haftası açıklanacak demişti diye hatırlıyorum.