Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@longtermjobless ben sadece banko icin sordum banko ay sonuna dogru aciklanacak dedi
-
@cemalingo olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayın artık!
-
Dün whatsap grubundan biri genel müdürlükten birine sordugunu ve 23 ünde açıklanabilir dedğini yazdı inşallah bugün açıklanır
-
@miamia keşke öyle olsa.
-
@öznurup teşekkürler hocam
-
@miamia daha mülakata girmemiş kişiler varken,sonuç açıklamaları bana mantıklı gelmiyor onların da hakkı var .Ayrıca burda fikir belirtiyoruz olumsuz ya da olumlu yazmamız bişeyi değiştiriyor mu? ben böyle yazdım diye sen bankacılıktan mı soğudun ne oldu anlamadım ne demek kendine sakla
-
Bu hafta aciklanacak diyip aciklanmayinca umut tacirligi yapmayin deniyor. Bence daha aciklanmayacak denince de olumsuz dusunce oluyor. Napsinlar?:D
-
Hala daha karantinada olup mülakata girmeyenler ne olacak vs diyenleri gördükçe sinirlerim bozuluyor. Kardeşim biraz mantıklı düşünün son mülakat tarihinden sonra 1 ay geçmiş neredeyse nasıl bir karantinaysa hala daha çıkmadılar ve banka da ne zaman biterse o zaöan yaparız mı diyorlar. Ben hala takip ediyorum tüm forumları facebook whatsapp vs ortamları ama ne hikmetse hiç karantinada olduğunu ve mülakata hala giremediğini söyleyen birine rast gelmedim. Nerede bu karantinadakiler ??
-
@nikola-tersLa ben wp grubunda rast geldim . Var yani henüz beklemede olan haber almayanlar
-
Karantinada olan bir kişi gruba yazmış ptesi online mülakatı varmış.
-
@misiko mail mi atmışlar
-
@nikola-tersLa bilmiyorum nasıl ama bilgilendirilmişler yani.
-
@nikola-tersLa aramışlar
-
@yigido-8 aynı whatsapp grubunda olan varsa p.tesi mülakat için illa ki mail atarlar davetiye falan. Paylaşsın da aydınlatsın bizi
-
@nikola-tersLa Büyük ihtimal kasımın ilk haftası yada 2. haftası sonuçlanır.. az kaldı sabır
-
Covidliler arandı bugün 4 5 kişiden duydum hepsi aranıp pazartesi salıya online mükakat tarihi verildi. Kasımın 2.haftası açıklancak
-
Hey maşallah Kasım’ın 2. Haftasına 3 hafta var daha
-
10 tane online mulakat icin 2 hafta koymazlar araya arkadaslar sali bitince online mulakat cumaya aciklarlar
-
@öznurup insan kaynakların kasımın 2.haftası açıklanır demiş ondan söyledim bende. Gönül ister ki haftaya cuma açıklansın
-
@miamia insan kaynaklari o kadar cok sey soyledi ki bu zamana kadar