Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@yolosapiens Benim anlamadıgım neden hala covid dolayısıyla giremeyenlere mülakat yapılmıyor? Online mülakat 1 2 günlerini alır. Mülakatı geçtim arayıp bi bilgi bile vermemişler. Süreci uzatmaktan başka bişey değil!!!!!
-
@miamia İç kontrolör yardımcılığı mülakatı cumartesi günü bitiyor. Büyük ihtimalle 1-2 hafta sonra karantina süreci bitenleri mülakata alırlar. Herkes yüz yüze mülakat olurken onlara online mülakat yapılmaz. Yapılsa dahi bütün pozisyonlar ay nı anda açıklanacağı için yine beklenilecek.
-
Hepsi birlikte aciklanacaksa kasim sonu aciklanacaksa banko 10 hafta sonra aciklanmis olur.boyle sacma bir sey var mi.gecen senelerdeki alimlarda da mulakat bu sekilde mi olmus hafta hafta
-
@öznurup geçen yıllarda 1 ayda açıklanmıştı diye hatırlıyorum. Yine hepsi beraber açıklanmıştı. Ama bu sene mülakalatların biri bitip biri başladığı için uzadı bence. Önceki alımda hepsi aynı anda oldu diye hatırlıyorum
-
Hepsini birlikte açıklamaları çok saçma çünkü kadroların bankadaki ihtiyaçları aynı olamaz
-
uzman yardımcılığı,müfettiş yrdm vs bunların mülakatı bu hafta bitiyorsa değerlendirme süreçleri de olacaktır 1 ayda onlar mı beklenecek acaba
bence haftaya banko asistanlığını açıklayıp,diğerlerini de sonra bizim girdiğimiz tam 1 ay oldu hatta geçti
-
@cemalingo Henüz karantinada olanlar için mülakat yapılmadı.
-
-
@yolosapiens haydaa bu zamana kadar neden yapılmamış,görünen o ki daha çok bekleyeceğiz
-
@cemalingo Cumartesi günü içkontrolör mülakatı bitiyor. Tüm mülakatların bitmesini beklediler bence. Bi de iç kontrolör mülakatını kazanıp da karantina da olan varsa eyvah eyvah... Gerçekten 6-8 hafta beklenir.
-
@yolosapiens dediğiniz gibi onlar arasında da illa ki vardır karantina durumunda olanlar,süreç uzun gözüküyor
-
Tüm mülakatların bitmesi neden beklensin taa 1 ay önce mülakata girmesi gerekenleri mülakata almak için. Hayatımda böyle saçma bir seçenek duymadım görmedim. Açıklanması bu kadar uzun sürdüyse bankanın en baştan tercihi bu yöndeymiş demek ki. Yoksa koskoca halkbankası bu kadar plansız ve mantıksız bir şekilde bu süreci yönetecek değildir diye düşünüyorum hatta düşünmek istiyorum. Kurumlardaki bu tarz işe alım süreçlerini neden şu tarihte açıklayacağız şeklinde bir tarih belirtilmiyor. Verilen tarihte yetişmezse veya bir şey olur da o gün açıklanamayacaksa tekrar şu nedenle şu tarihe ertelenmiştir gibi bir açıklama neden yapılmaz !!??
-
arkadaşlar watsapp gruplarında linkednden ik benim hesabı görüntülemiş yazanlar var,bazıları da olumlu senin hayırlı olsun falan diyorlar,gülerek okuyorum.Kimisi de diyor linkedn olmayanlar ne olcak.İnsanları umutlandırmayın vebal almayın
-
@cemalingo banko icin girenlerin mi hesabi goruntulenmis?
-
@öznurup evet banko alımı için ama onu kazandı olarak tanımlamak çok saçma bi düşünce
-
KPSS ve YDS art arda aciklandi. Bir de mulakat sonucu aciklansaydi da onumuzu gorebilseydik
-
Arkadaslar bir arkadasimin tanidiginin verdigi bilgiye gore her sey hazirmis.subelere gidecek personel sayisi,personelin hangi subeye gidecegi belliymis.ay sonu yani onumuzdeki hafta aciklanacakmis.(banko icin konusuyorum).egitim sureci olacak mi onu bilmiyorum yanliz.
-
@öznurup covid dolayısıyla mülakata giremeyenlerin durumu daha belirsizken sonuç açıklaycaklarını sanmıyorum
-
@cemalingo onlar icin nasil bir yol izleyecekler bilmiyorum ama duyuma gore her sey belliymis.bende istemem haklarınin yanmasini.fakat bu kadar beklettiklerine gore almayabilirler mulakata
-
@öznurup tanıdığınız, herkes aynı anda mı açıklanıcak dedi yoksa sadece banko mu