Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@nikola-tersLa hocam sizin düşünceniz duyum mu aldınız yoksa neden böyle yazdınız aklım takildi
-
@Su28A duyum falan almadım kardeşim nerdeee. Bizim gibi gariban insanların bu forumlardan başka duyum alacak kimsesi mi var
-
Galiba bugün de o gün değil.
-
Bekliyoruz dostlar,bekliyoruz....
-
Bugünde olmadı be !!! Diğer mülakatların bitiş tarihini tam olarak bilen var mı ?
-
@hey_61-5 23 ya da 24 ekim olması lazım.
-
@hey_61-5 24 eylül büyük ihtimalle.onsan sonra kamilen kasım ortası veya 3.haftası açıklanır ..
-
Haftaya aciklanir arkadaslar 15 gun icinde dendi.bir haftasi gitti kaldi bir hafta
-
Halkbank mesai saatinden sonra açıklıyor genelde sonuçları. Daha gün bitmedi arkadaşlar
-
@nikola-tersLa hocam memurlarnette karantinadan dolayi mulakati olmayanlarin haftaya mulakati yapilacak yazmislar da ondan
-
@öznurup ben bankanın böyle bir durumda mülakata girecek adaylara bu kadar süre tanıyacağını düşünmüyorum açıkçası. Mülakatın son günü 25 Eylül üzerinden şu an itibari ile tam 21 gün geçmiş oluyor. Karantina süresi 14 gün değil mi ? Neyin mülakatı bu kadar sürüyor anlamış değilim. O yazıları ben de okuyor memurlar nette ama hiç karantina nedeniyle mülakat günü ileri bir tarihe ertelenen kişi yazmadı yazanlar hep farklı kişiler. Kimse demiyor ben karantinadayım şu tarihte banka beni aradı ve mülakatımı şu tarihe aldılar diye.
-
@nikola-tersLa dogru soyluyorsunuz bende hic sahit olmadim burdan da kimse yazmadi
-
@kuantummk 3.haftaya kadar kalmaz büyük ihtimal. Tahminim kasımın 7sine kadar açıklanır. Ben ayrı ayrı açıklayacaklarını düşünmüyorum. Psikolojik olarak yorulduk..
-
@öznurup hem karantinada olan kişinin yapacağı ilk iş kendisi gibi olanlar var mı diye forumlara bakmak ve yazmak olur. Böyle Bi şey de yok burada
-
@hey_61-5 valla hocam ne tahminler çürütüldü bu forumda. kurum da net bir tarih belirlememiş bence. mesela Müfettiş yardımcılığı için barajlar bayağı esnetilmiş. mülakata giren aday sayısı çok. Bütün mülakatlar bittikten sonra bunları değerlendirmek de ayrı külfet. Teker teker tüm adayların üzerinden geçerlerse süreç çok uzar .
-
@kuantummk Valla haklısınız Allah devlet memuru olmak için yıllarca hazırlananlara sabır versin. Nasıl bekliyorlar o kadar
-
Karantina olupta mülakatı olmayanlar var daha onlara mülakat yapılmadan sonuçlar açıklanır mi ? Önce onlarında mülakatı yapılmasi gerekmez mi böylece süreç uzayacaktır
-
Banko mülakatları 25 inde bitti nerdeyse 1 ay olcak karantinası bitene mülakat yapmaları lazım yeter artık neyi bekliyorlar biz bekle bekle yorulduk artık!!!!!
-
Burda var mi karantinada oldugundan mulakata girememis biri?varsa banka ile nasil iletisime gectiler ne dediler?
-
Ben hala karantina yüzünden mülakata girememiş biri olduğunu düşünmüyorum.