Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@başarısız her komisyon kaç kişiyi mülakata aldı gözlemleyebildiniz mi?
-
@kuantummk hocam ben saat 9 grubundaydım ve ortalama 5-6 kişi vardı her komisyonda. Saat 11 grubunda ise 4-5 kişi vardı. Öğleden sonra nasıldır bilemiyorum ama tahminen bir komisyon bir günde toplam 20 aday ile görüşmüştür.
-
@başarısız o zman mülakata 800 kişi falan çağırılmıştır 6 gün 7 komisyon 20 aday dersek 800 kişi çağrılmış olması yüksek ihtimal
-
@kuantummk Aklıma gelmedi toplam kaç kişinin çağrıldığını sormak ancak katılım çoktu. 800ün tamamlandığını düşünüyorum şahsen. Mülakata gelmeyenlerin çok çok nadir olduğunu söylediler.
-
@cemalingo hocam, tamamen yanlış bilgi 24 bin prim mi olur demek mi istedin?yazım hatası yapmışsın gibi.
-
Bu cuma da açıklanmayacak galiba.
-
Arkadaslar acaba kasima sarkar mi aciklanmasi.en iyi ihtimal haftaya aciklanmasini bekliyorum ama.
-
2017 Aralık'ta gelen ilanla birlikte başlayan süreç uzman yardımcılığı sonuçları ile birlikte açıklanmış. Aklınızda olsun. Kasım sonu, Aralık başı gibi toplu olarak açıklanır.
-
@cemalingo hocam, bir yılda ne kadar prim ele geçiyor?satışta iyi prim var diyolar.
-
Mülakatta soran kişilere 4-6 hafta arası açıklanır demişler şimdi de uzmanlarla açıklanır diyolar nasıl iş anlamadım bekledikçe psikolojimiz bozuluyor resmen!
-
@miamia Tüm mülakatlar tamamlandıktan sonra 4-6 haftadır o.
-
Kasım başı işbaşı diye duyumlar cok olmustu ona guvenerek bekliyoruz bu hafta ici aciklanmasini
-
Bu duyumlar nereden geliyor? kim nereyi ariyor nereden ogreniyor kim soyluyor acik net soylerseniz iyi olur.Bana mulakati yapanlarin tek soyledigi sey MAILLE VE/VEYA TELEFONLA bilgilendirileceksiniz. Herhangi bir zaman vermediler.
-
@sblue Hocam ben 19 Eylülde girdim. Mülakat bittikten sonra kuruldakiler 3-4 hafta içinde mesaj ya da mail olarak bilgi gelecek dedi.
-
@Anhedoniccc bana da açıklanması 1-2 ay sürer dediler.
-
Bence herkese farkli zaman soylediler. Kıs kıs gülüyorlar:D
-
Daha karantinadakilere mülakat yapılmadı şuan sonuç beklemek saçma olur
-
Kim bu karantinadakiler arkadaşlar ya 2 hafta oldu banko mulakati biteli.ne zaman girdiler karantinaya bunlar.sureci uzatacak her sey sinirimi bozuyor
-
@öznurup bende whatsapp gruplarından takip ediyorum karantinada olupta giremeyen kişiler var daha ne zaman gircekleri bile değilmiş
-
@miamia kesin alınacak mı karantinadakiler mülakata ?