Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk tarih önemli değil ki yanlış yorumladınız bu kişiler mülakat döneminde karantinadaydı haliyle mülakatlara katılamadılar,belki çoğunun karantinası bitti ama mülakatları olmadı daha
-
@cemalingo ben en kötü ihtimali düşünerek yazdım .
-
Bnde tahmini kendi yorumumu yazdım ki zaten kimsenin de net bir bilgisi olmadığı aşikar zaten
-
sizin tahminler biraz iyimser geldi bana
daha 1 hafta olmuş biteli ben sanmıyorum 2 haftada açıklanacağını neticede belli bi prosedür var genel müdürlükten onay alınmadan açıklanmaz o yüzden ay sonuna doğru ancak
-
Kasımda iş başı ise max haftaya açıklanır. Mülakatta bana ekim ortası dediler.
-
@misiko haklısın galiba ekim ortası gibi açıklayıp sonra 1 haftalık eğitim yapıp kasım başı da iş başı yaptırırlar en makul düşünce bu. O zaman iç kontröl, uzman yardımcılığı ve müf yardımcılığı da 1 ay civarı süreceğini farzedebiliriz yani aralık başı gibi de onlar iş başı yapar.
-
Umarım dediğiniz gibi hızlı işler süreç. Kamu kurumlarındaki gibi 9-10 ay beklemek insanı iyice umutsuzluğa sürüklüyor
-
@bytheodoras aynen öyle. bir bekleyiş bitiyor başka bir bekleyiş başlıyor
-
@Umutlu-bekleyiş çok sağol bilgilendirmelerin için bir de bu prim olayı tam olarak nasıl servis görevlisi olunca?miktar ne?bi yerde 12 000 prim duydum- tabi büyük olasılıkla pazarlamacıdır- bu da yılda iki kez prim alındığını düşünürsek 24 000 eder.doğru mu bu bilgi?
-
@Otto naptın ya kimden duydun yoksa sen mi uydurdun tamamnen yanlış bilgi 24 bin prim olur
-
Hic ses yok arkadaslar bir duyum alan yok mu
-
@öznurup başka sitede Ekim 3. Hafta açıklanır diyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
düzenlenmiştir
-
arkadaşlar bugün sordum. 6-8 hafta sürecekmiş ve bütün pozisyonlar aynı anda acıklanacakmış. erken acıklanma ihtimali tabi olur ama genel süre 6-8 hafta dendi.
-
@keynesyenizm tüm pozisyonlar aynı anda açıklanamaz ya bunu kim söyledi müfettişlik için çok detaylı araştırma yapılıyor,bize söylenen en kısa sürede gişeye personel lazkm
-
@cemalingo ya kaç yıldır bu forumdayım hiç böyle tepkiler görmedim. ama son zamanlarda inan sizin gibi insanlardan bıktım. iyilik falan yaramaz size. inanmak zorunda değilsin arkadasım. hadi eyvallah.
-
@keynesyenizm sen kimsin ki sana inanacaz kardeşim. İnanmıyoruz tabii
-
@keynesyenizm Kime - nereye sordunuz hocam ?
-
dayanaksız bilgiler verip sorgulayınca da size iyilik yaramaz ben gidiyorum böyle bişey var mı yahu o zaman diyin ki şurdan bu kişiden duydum.
-
İK şu anda net bir tarih vermez bence çünkü daha mülakat zamanı bile 4-6 hafta dediler aralık olarak çok Bi Aralık 2 hafta yani üstünkörü Bi cevap olduğu belli. Ama zannımca açıklanmasına çok bir süre kaldığını düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar selamlar öncelikle. Uzman yrd için mülakata girdim. Bildiğiniz üzere bizler istanbulda mülakata girdik. 7 komisyon vardı ve her komisyon için eğitim dairesinden iki çalışan ayarlanmıştı. Soruları onlara sorduğumuzda mülakat bitiminden itibaren 6-8 hafta dediler. (Bu cumartesi bitiyormuş mülakatlar) Bazı çalışanlar hepsi aynı anda açıklanacak derken bazı çalışanlar bilmiyoruz dediler. O nedenle kesinlikle ayrı açıklanır, birlikte açıklanır, şu tarihte açıklanır vb net bilgileri aktarmak mümkün değil. Bizler ne duyuyorsak onu söylüyoruz. Kişisel tecrübe olarak daha önce girdiğim mülakatlar bitiminden bir ay sonra açıklanıyordu ve halkbankta hepsi aynı anda açıklanmıştı 2018 alımında. Umarım ben de linç yemem hepimiz sabırsızlanıyoruz sonuçlar için elbette ancak hepimiz biraz daha anlayışlı olmaya çabalamalıyız.