Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@öznurup ben de o nedenle belirtmek istedim hayal kırıklığı olmasın.
-
@nikola-tersla mülakatı geçince işi beğenmeyip gitmeyeceğime dair yazdığım tek bir satır gördünüz mü burda? Çok farklı bilgiler var internette, çevremde de çalışan bankacı tanıdığım olmadığından sordum buraya zaten. Bilgi almak, sormak için bu kadar tepki alacağımı bilsem yazmazdım buraya.
-
@mirakar ben de sizi bir şeyle suçlamadım zaten düzgünce okursanız yazdığımı siz de anlarsınız. ‘İHTİMAL’den bahsettim. Daha önce de dediğim gibi keşke bu sorularınızı başvurular başladığı zaman sorsaydınız.
-
@nikola-tersla hocam şimdi sormamın kendi açımdan bir sakıncası yok sonuçta sorularıma hiçbir yerden cevap alamadığımdan dolayı burdayım. Ayrıca tabiki çalışmayacağım bir kuruma başvuru yapmam sonuçta başkalarının hakkını yemek olduğunu da bilirim. Neyse hayırlısı olsun inşallah bir an önce açıklanır.
-
benim olmamış şaka gibi
-
@littlefinger benim de olmadı
-
nasıl olmaz ya ilimde 2.ydim nasıl olmaz nasıl olmaz nasıl olmaz nasıl olmaz nasıl olmaz nasıl olmaz delircem nasıl olmaz ya nasıl nasıl nasıl
-
arkadaşlar toplamda kaç kişilik alım oldu?
-
@umuthayal geçmiş olsun önünüzde guy var hiç bırakmayın aynen devam
-
@umuthayal degil mi .. nasil olmaz...
-
Her zaman ki gibi OLUMSUZ . gerçekten artık isyan edesim var hayata . Bizimde yüzümüz ne zaman gülecek arkadaş !
-
@buslem Manisa başarılı var mı aranızda
-
yedek liste yok bir şey yok bu nasıl iş anlamadım
-
Arkadaslar kazananlarin egitim tarihi ve konaklayacaklari otel 10-17 aralik pullman hotel mi sizlerinde?
-
Acaba odalar tek kişilik mi olur pandemiden dolayı
-
@selima90 Sormak lazım ama mantığıken öle olması lazım bence diğer türlü saçma olur
-
Müf. ve uzm. sayfası daha canlı bu banko sayfası böyle durgun alamadım kimse mi ilgilenmiyor ?
-
@öznurup arkadaşım benimki 14-21 banko mu sizin de bir de hangi il acaba illeri mi ayırıyorlar
-
@ege2510 ben Manisa dan başarılı oldum
-
@ege2510, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@öznurup arkadaşım benimki 14-21 banko mu sizin de bir de hangi il acaba illeri mi ayırıyorlar
Evet hocam banko istanbul benim 10unda egitimim