TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    halkbank müfettiş yardımcılığı uzman kontrolör
    300
    2399
    312067
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      garipbankacı Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Halkbankı kazanıp da guya girmeyecek olan arkadaşlar guyda hangi ili tutturmuşlardı yazabilirler mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        M.Friedman Son düzenleyen:

Herkese tebrikler arkadaşlar, iç kontrolör pozisyonu için olumlu dönüş aldım. GUY'da Ankara için sınava girecektim artık girmeyeceğim. Herkes için hayırlısı olsun.

• T
          tartelette Son düzenleyen:

Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Ben müfettiş yardımcılığı için mülakata girmiştim, beni iç kontrolör yardımcılığına uygun bulmuşlar. Yalnız kafamda acaba ilk seçtiğim ilden başkasına gönderilir miyim sorusu var biraz tedirginim. Bilgisi olan var mı?

• C
            churcill Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde çok sağolun gerçekten azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • C
              churcill Yasaklı @bytheodoras Son düzenleyen:

@bytheodoras inşallah daha iyileri nasip olacak yeter ki siz elinizden geleni yapın

• C
                churcill Yasaklı @başarısız Son düzenleyen:

@başarısız hayırlı olsun sevgili meslektaşım mümkünse artık kullanıcı adını değiştirme zamanı gelmiş:)

B urfaspor63 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • B
                  başarısız @churcill Son düzenleyen:

@churcill çok teşekkürler hocam ben de sizi tebrik ederim 🙂 kullanıcı adı artık değişecek gibi duruyor 🙂

• F
                    formidable Son düzenleyen:

Guy için İstanbul u seçmiştim, sınava girmeyeceğim. Puanım yetmesine rağmen vmy için de başvurmadim. Benim için son durak burası oldu.

• urfaspor63
                      urfaspor63 Yasaklı @churcill Son düzenleyen:

@churcill kardeşim tebrik ederim cok sevindim

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • C
                        churcill Yasaklı @buslem Son düzenleyen:

@buslem toplamda 1000 civarı diye biliyorum hocam tüm unvanlar için

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • C
                          churcill Yasaklı @urfaspor63 Son düzenleyen:

@urfaspor63 sağolasın hocam mutluluğumu paylaşan dostları görmek çok güzel bizi en iyi biz anlarız

• İ
                            İkhumuma Son düzenleyen:

Benim uzman yardımcılığı oldu arkadaşlar guy için istanbulu seçmiştim girmeyeceğim.istemeden de olsa birilerinin liste dışı kalmasına neden olduk maalesef

• A
                              AbcQwe Son düzenleyen: AbcQwe

@buslem teşekkür ediyorum hocam. 🙂
                              @Amiree
                              hocam bu konuda sürecimi anlatabilirim size. ben geçen sene mezun oldum ve bu sene sadece alana odaklandım. yazın da sınav açılınca bir deneyelim soruları görelim ösym sorar alanda belki diye girdim. giriş o giriş şimdi kazandık anlamadım ne olduğunu valla 😃 girdiğim ilk sınav ve ilk mülakatım açıkçası bu süreçte. yeni mezunum dediğim gibi. p48 90 da puanım var bu sene.
                              mülakatım fena geçmedi aslında. kendimi ifade ve özgüven konusunda sıkıntım yok zaten.
                              bu arada referans konusuna takılan arkadaşlar varsa tüm samimiyetimle söylüyorum sıfır referansla gittim mülakata. zaten dediğim gibi deneme amaçlı girmiştim. kalmışken gidelim dedim istanbula hem de arkadaşla buluşurum 🙂 sıfır referansla kabul edildim uzman yardımcılığına.
                              ben mülakatta daha çok özgüven ve kendini ifade edişin etkili olduğunu düşünenlerdenim.
                              bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilemiyorum. kazanan ve kaybeden tüm arkadaşlar ve benim için de hayırlısı olur umarım.

C Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • C
                                cappuccino Son düzenleyen:

Benim de basarili arkadaslar. Ic kontrol icin girmiştim. Kazanan herkesi tebrik ederim. Hepimiz icin hayırlısı olsun 🙂

• B
                                  buslem @churcill Son düzenleyen:

@churcill Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı bu üçü toplamı 1000 alım mı oldu başka ünvanlar da oldu mu acaba

• B
                                    BlackList Son düzenleyen:

Benimde oldu arkadaşlar. Darısı diğer arkadaşlara

• C
                                      churcill Yasaklı @AbcQwe Son düzenleyen:

@kamuadayı bu forumda çabanıza şahidim hocam hayırlı olsun:)

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • A
                                        AbcQwe @churcill Son düzenleyen:

@churcill
                                        sağolun hocam sizin göreviniz de hayırlı olsun. teftiş her zaman havalıdır 🙂
                                        göreve başlama, eğitim felan bunlar ne zaman ne kadar sürede oluyor felan bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. ona göre planlar yapmamız gerekecek. istanbulda yaşamıyoruz çoğumuz.
                                        konu hakkında bir wp grubu var ise link atarsanız sevinirim arkadaşlar 🙂
                                        sözleşme için veya istanbula gitmek için daha ne kadar süremiz olur acaba

• Y
                                          YanıldınMalthus Son düzenleyen:

Tebrikler arkadaşlar, ben de uzmanlık için olumlu dönüş aldım. Guy'a girmeyeceğim(Ankara). Kazanamayan arkadaşlarıma Allah daha iyilerini nasip etsin. Umudunuzu kesmeyin çalışmaya devam.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • C
                                            cemresaygin @YanıldınMalthus Son düzenleyen:

4.mülakatımdı bu elendiğim.Dilim,iyi bir kpss puanım,banka sertifikalarım ve güzel geçen bir mülakatım vardı.Giyimim, özgüvenim, konuşmam çok düzgündü.Mülakatta hangi birimde çalışmak istediğim soruldu.4 kez linkedin hesaplarıma bakıldı bu süreçte.Güçlü bir referansım da vardı.Kısacası herşeyim vardı ama nasibim yokmuş. En çok olmasını istediğim kurumdu. Kazananları tebrik eder,kaybeden arkadaşlara sabırlar diliyorum.

O M Y 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 105 / 120
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti