Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Muhalba Baraj düşer ama ingilizce barajını asla düşürmüyorlar. 2 önceki alımda tek soruyla kalmıştım.
-
@Blueberry tek soruyla mı kalmıştınız keşke değerlendirselerdi ne kadar kötü olmuş. Kısmetse bu sınava inşallah hocam. İngilizce seviyesi nasıldı hatırlıyormusunuz? Çok zorlayıcı sorular varmıydı?
-
@bykeynes Gerçekten hatırlamıyorum. Çok zaman geçti aradan ama yökdil seviyesinden daha aşağı olacağını sanmıyorum.
-
@Blueberry anladım çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Bölümümü ingilizce bitirdim fakat soru çözerken belli taktikler olduğu için zorlanıyorum biraz örnek sorulara bakarım elimizden geleni yaparız artık. Tekrar sağolun, başarılar dilerim.
-
tüm dersler için soru bankası önerisi olan var mı arkadaşlar
-
Hiç başvurmadım bile zaten sağlam tanıdık olmadan kamu bankasına almazlar vakıfbanktan tecrübe ettim
-
Sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanır?
-
@Blueberry daha erken değil mi bence haftaya ptesi filan açıklanır
Arkadaşlar umarım emek veren herkes güzel sonuç alır bu sürecin sonunda -
" Başvurusu kabul edilen adaylar, sınav yeri ve saatini bildiren sınav giriş belgesini; 3 Ağustos 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresinden “E-posta adresi” ve “Aday Şifresi” girerek alabileceklerdir. "
- Halkbank ilan metninden.
-
@Blueberry sanki başvururken 3ünde diye okumuştum
-
Arkadaşlar sınav yerine giderken yanımızda çantamız cüzdanımız vs olursa sıkıntı oluyor mu yani ösym usulü gibi mi yoksa paramızı vs yanımızda götürebiliyor muyuz bilgisi olan var mı
-
@guliverrrr hocam, onu önümüzdeki hafta sınava giriş belgesi yayınlanırken açıklarlar. Ama almazlarsa, en kötü ihtimalle, emanete verirsiniz.
-
Arkadaşlar Halkbank Alan Sınavı geçmiş yıllarda çıkan soruları arıyorum fakat bulamadım. Varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
-
@mulakat bulamazsiniz hocam
-
Neden? Açıkcası bu tarz forumlarda sınava çok az bir süre kalmışken ben çıkmış sorular, deneme pdfleri, geçen yıllardan giren arkadaşların tecrübeleri paylaşılsa daha faydalı olur diye düşünüyorum. Sınav giriş belgesinin ne zaman alınabileceği üzerine birçok mesaj dönüyor. Şuanda önemli olanın sınav giriş belgesi olduğunu düşünmüyorum bir gün önce veya bir gün sonra ne farkeder?
-
@mulakat banka Sinavlari yayinlanmiyor forumla alakasi yok
-
Giris belgeleri ne zamn yayınlanır
-
@çölkaplanı yarın yayımlanır hocam
-
yakın tarihli sınav paylaşacak yok mu ?
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi yayınlandı mı ben ulaşamıyorum