Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@friedman98, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaslar İngilizce zorluk duzeyi nasil yds kiyasla ?
Son sınavda orta düzeydi
-
@FrankSinatra servis görevlisi alımı son diyorlar hocam buna pek inanmadım gerçi, bir de ikamet şartı sıkıntı oldu benim için. Yaşadığım şehirde yok çünkü. Ne yapsam bilemedim
-
@MiraKar, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@FrankSinatra servis görevlisi alımı son diyorlar hocam buna pek inanmadım gerçi, bir de ikamet şartı sıkıntı oldu benim için. Yaşadığım şehirde yok çünkü. Ne yapsam bilemedim
Son mu bilemiyorum.
İstanbul'un artıları da eksileri de mevcut.
İlk zamanlar zorlanabilirsiniz ama düzeni kurduğunuzda sorun oluşturmayacak. -
@FrankSinatra Gaziantepliyim hocam ikametgah şartını sağlayamıyorum maalesef.
-
@FrankSinatra uzman yardımcısı için kaç kişi alınır ?
-
@Cemre33, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@FrankSinatra uzman yardımcısı için kaç kişi alınır ?
Kesin bir sayı bilmiyorum
-
Hem banko görevlisi hem de uzman yardımcılığına başvuramaz mıyız
-
@Cemre33 yaklaşık 200
-
@Sevlet paralel evrende mümkün hocam
-
İngilizce zor olmaz inş
-
Geçen sene ziraat müfettişliği de anadolu üniversitesi yapmıştı ingilizce için ydsden 60 alan biri çok rahatlıkla barajı geçerdi ingilizce için baraj %60 içindi burada %50.
-
@jamiryoo, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İngilizce zor olmaz inş
Son sınav orta düzeydi.
-
@FrankSinatra malesef gecememistim ama o zaman baraj daha yuksekti
-
@jamiryoo, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@FrankSinatra malesef gecememistim ama o zaman baraj daha yuksekti
2018de 60 olan barajı 50ye çektiler , sizin bahsettiğiniz 2017 girişi olabilir. O yıl ortalama yükselmişti.
-
Daha önce sınava girmiş olan arkadaşlar, kpss alan dışında iş hukuku bankacılık hukuku işletme gibi konuların soru sayısı çok fazla oluyor mu bilgi verebilir misiniz?
-
Yabancı dil tazminatı ne kadar bilen var mı ?
-
@Bahriyelii61, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Daha önce sınava girmiş olan arkadaşlar, kpss alan dışında iş hukuku bankacılık hukuku işletme gibi konuların soru sayısı çok fazla oluyor mu bilgi verebilir misiniz?
Olmuyor , buralar çok fazla eğilerek vakit kaybetmeyin.
-
@FrankSinatra eğer söylediğiniz gibiyse hiç bakmayacağım
-
@pabloescobarr arkadaslar calisma yeri istanbul tamam ama ikametgah sarti var mi ? Uzman yardimciligi icin soruyorum sadece
-
@cemresaygin uzmanlik ve digerleri icin yok sanirim