Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@brilliant banko-servis görevlisi-servis yetkilisi-yönetmen yrd-yönetmen-müdür
yanlış bilmiyorsam 3 yıllık ara ile galiba yükselme oluyor yanlış olabilir tabi -
@Diego33 teşekkür ederiim
-
Arkadaşlar Anadolu üniversitesi sınav yaptığı için AÖF İngilizce sorularıyla bu İngilizce arasında bağlantı olabilir mi? Sıfır ingilizceye rağmen çıkmış sorular bakılsa boşuna mı olur?
-
@Blueberry ne biliyim hocam ya tedirgin etti beni bankyoa girecekken son anda degiştirdim vakıfta alanı ve ing geçmiştim gy yetişmemişti burda 0.50 gy sartı makul gozukuyor
-
@ÛSTÂD tahminimce yökdil tarzı çıkar restatement ve irrelavant sentence cıkmaz yds gibi
-
@albertcamus merhabalar daha önce halk bank sınavı kazanmış mulakattan elendim ama güzel bir kurum olduğu için tekrar girmek istiyorum banko için ikamet şartı ankara sağlıyor mu? Ama eğer ben uzmanlık içinbaşvuru yapınca ıkamet şartı var mı bunu anlamadım bide uzmanlık seçince 2. Tercıhteki içkord. Yaşa takılıyorum ozaman tercih yapmayacak mıyız biri aydınlatabilir mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar merhabalar geçmiş dönem sınav sorularını bulabileceğimiz herhangi bir platform var mı yardımcı olabilir misiniz?
-
@longtermjobless Kişiden kişiye değişir, kimine göre genel yetenek sınavı kolay. Özellikle kpss B hazırlığı yapanlar çok avantajlı.
-
@Blueberry aynen öyle hocam
-
@Ütopya bankacılık akademisi yayınlarının çıkmış sorular kitabı var. Bakabilirsiniz bu yayına
-
@Blueberry siz hangisine basvurdunuz
-
- tercihe müfettiş 2. tercihe uzmanlık yazar isem 1. tercihe uzmanlık yazan adaya göre dezavantajım oluyor mu bilen var mı?
-
@rybzinski olmuyor
-
Saolun hocam, kurumdan mı öğrendiniz ilandan çıkaramadım bu detayı.
-
@brilliant teşekkür ederim
-
@john Ben uzmanlık için başvuru yaptım. Aradan geçen zamanda YDS puanı aldım ve çalışacağım ingilizce.
-
@Blueberry yds kac hocam?
-
@Blueberry Yok hocam, bunu yapmak yerine her gün İİBF diplomanıza dair moral bozucu konuşmalar yapıp herkesin moralini bozmak için elinizden geleni yapmanız lazım. YDS almak da nesi?
-
bende herkes gibi ingilizceden korkuyorum ama ingilizce dışında sınavın kolay olacagı kanaatindeyim alım sayısı fazla ve bul a grubundan baya ilan geldi ve sonuçları açıklandı çogu kişi buraya başvurmayacaktır buda artımız.
-
Arkadaşlar elinde bankacılık hukukuna dair elinde not olan varsa bana ulaşabilir mi rica etsem? Yada özet şeklinde herhangi bi kaynak öneriniz var mı?