Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bir de ingilizcem ortalamanın bir tık üstünde ancak sınavlarda zorlanıyorum aynı mantık olmuyor haliyle. 1 ayda az da olsa ingilizce baksam kelime bilgisi grammer soru çözme tekniği vs sizce 25 yapbilirmiyim?
-
@bykeynes ya elimde not falan yok ama bddk mülakatına bddk sayfasında yayınlanan bankacılık kanunundan çalışmıştım bak istersen bi
-
@bykeynes bağlaç kategori odaklı zıtlık vs, tense teknik odaklı çalısın hocam yds yok dilde 180 dk veriyor 80 soruya,fakat bu sınav 50 soruya 60 dk veriyor bol bol test çözerseniz neden olmasın
-
Uzmanlık için bu barajları geçebilecek 800 kişi çıkar mı? Ben pek sanmıyorum ama.
-
@brilliant çıkar tabi hocam çok yüksek başvuru alacaktır
-
Arkadaşlar ve moderatörler, merhaba;
BT Müfettiş Yardımcılığı için sınava girmek istiyorum. Maalesef Müfettiş Yardımcılığı/BT Müfettiş Yardımcılığı ayrımı çok keskin olmadığı için, ne Google aramalarında ne de forum aramalarında aradığım konuya denk gelemiyorum.
Görebildiğim kadarıyla sitede de BT Müfettiş Yardımcılığı ile ilgili ayrı bir başlık açılmamış, yanılıyorsam beni lütfen oraya yönlendirin.
BT Müfettiş Yardımcılığı ile ilgili bilgisi olanlar, sınavına daha önceden katılmış olanlar, geçmiş dönem sorularının nereden temin edilebileceği ile ilgili bilgisi olanlar beni yönlendirebilirse çok sevinirim.
Hepinize iyi çalışmalar, şansınız bol olsun.
-
@churcill çıkmaz kadro olmuyor diyorlardı
-
@mrblue10 yinede daha bilgili bir arkadaş cevap verebilir
-
Kadro dolmuyor diyorlardı
-
@Marsiyal genelde cogu kisi alanlarin %50 barajini gecemiyor hocam. Alan barajlarını gecenler de totalde %60 barajini gecemeyebiliyor. Cogu zaman kadro dolamiyor. 800 kisilik kadronun dolacagindan supheliyim. Tabii bu sinavin zorluguna göre de degisebilir. Belki cok kolay olur sinav, öyle olursa, tüm kadrolar doladabilir. Buna kimse kesin birsey diyemez.
-
@Ysgnd5 genel öngörü bu hocam benimde
-
@Ysgnd5 kadro dolmaz ise müfettişlik ve iç kontröl tercihi olanlara uzman yardımcılığı teklifi gelir mi
-
şu yarısını yaparım mantığından çıkın arkadaşlar. en iyi ilk 800'e girmeniz lazım bankoyu ayrı tutarak söylüyorum. Önceki arkadaşın da dediği gibi alan konuları vs son bir ayda toparlayabilir miyim kaç gündür tereddütteyim hala başvurum bekliyor bankoya mı başvursam diye. Yarısını yapabileceğime güveniyorum ama insanlar çalışıyor yüksek puan alma ihtimalleri yüksek.
-
@kuantummk gelir
-
@kuantummk halkbankta böyle bir uygulama var mi yok mu bilemiyorum maalesef.
-
@longtermjobless tamam hocam teşekkür ederim
-
@Cev mantıklı hocam sağolun
-
Arkadaşlar merhaba benim kafam çok karıştı bana bir yardımcı olur musunuz? İlk tercihe müfettiş ikinci sıraya uzman yardımcılıüı yazdım. Müfettişlik 100 kişi çağıracak mülakata. Mesela ben yazılı sınavda 101 inci oldum müfettişlik mülakatına giremedim peki ikinci tercihime girebilir miyim? Bazıları ilk tercihinin mükakatına kalamıyorsan ikinci tercihinde yanar diyor bir yardımcı olun Allah rızası için kafayı yemek üzereyim
-
@m-keynes hocam bildiğiniz üniversite tercihi gibi ilk tercihinize sıralama yetmezse ikinci tercihe giriyorsunuz aksi halde 2 tercih yapmanın ne anlamı olacak
-
@churcill hocam ilk ben de sizin gibi düşündüm öyleyse tercih yapmanın ne mantığı var dedim, yüksek alıp ilk tercihine kalan alınmayıp çok düşük puanlı mı alınacak dedim ama bazıları ilk sıraya yazdığınızın mülakatından elenirseniz ikiye girebilirsiniz ama eğer ilk sıraya yazdığınız mülakata kalamazsanız ikinci tercihinize çağırılmazsınız