Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gören mülakattan önce belge kontrolü yapıyorlar bilginiz olsun. Beyan ettiğiniz bilgiler farklıysa Kişilik envanterine bile giremezsiniz.
-
@azizcemal bankadan yatıranların çoğu bu sorunu yaşıyormuş. Siz zamanında ödemeyi yaptığınız için sıkıntı olmayacaktır hocam
-
@longtermjobless teşekkürler hocam
-
Sizce 3 sene önceki sınav gibi yeterli başarı sağlanmazsa yine taban puanlar düşer mi ? Bir de kaç kişi alınacak belli değil sanırım.
-
@bernaa 1035 kişi alınacak 35 iç kont. yrd 25 müfettiş yrd 200 uzm. yrd kalan sayı banko ve bt grubu
-
arkadaşlar ben başvuru yaparken ilk sıraya uzman yard. ikinci sıraya kontrolör yaptım sizce çok mu saçma oldu?
-
Uzman yardımcılığından 800 kişi çağıracaklar mülakata. Barajı geçenlerin sayısı 800 olmazsa,barajı geçemeyenlere şans verilir mi yoksa barajı geçen sayı kadar mı aday çağırırlar mülakata ?
-
@çölkaplanı aynen
-
@çölkaplanı ikinci tercihi yakmışşın
-
aslında mantıklı uzman yrd listesi dolabilir herkes oraya başvurdu iç kont. listesi dolmazsa oraya kaydırılabilir
-
@byteks1 hocam ben bi anlık dalgınlıkla diploma notumun virgülden sonraki kısmını yanlış hatırlamışım, siz bunu yazdığınız da şuan farkettim sorun olur mu acaba
-
Arkadaşlar askerlik durum bilgimi günceleyemiyorum bu sıkıntıyla karşılaşan oldu mu
-
@ozgebektas 2018 de ki alımda mülakata kalmıştım. Orada diploma, askerlik belgesi vs baktılar. O kadar detaylı bakacaklarını sanmıyorum.
-
arkadaşlar internet erişimim olmadığı için bir yakınıma başvuruyaptırdım fakat oda yanlış yapmış bankoya başvurmuş uzun süredir uzman yardımcılığı için bekliyordum şansı mı kaybettim sanırım düzeltme imkanı hafta sonu olduğu içinde iletişim kuramadım anadolu üni. ile yapabileceğimiz birşey varmıdır sizce
-
Arkadaşlar ilanda para yatırma en son 13 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00 ye kadar yazıyordu bende başvuruyu yaptım parayı da yarın bankadan yatıracaktım ama şuan başvurum gözükmüyor. Aynı durumda olan var mı ya da yapmam gerekiyor sizce ?
-
@Emfad Evet, aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.
-
@Emfad Şimdi bankadan geliyorum. Sistemde başvurunuz var, isterseniz para yatırıp onaylanabilir dedi.
-
@yolosapiens bankaya yatırdıktan sonra sistemde görebildiniz mi ?
-
@furkank19 Üzerimde para yoktu, öğleden sonra yatıracağım. Siz şubeden para yatırmanıza rağmen sistemde göremiyor musunuz?
-
@yolosapiens 15 dk önce halkbank internet bankacılıgından yatırdım ancak sistemde görünmüyor an itibariyle