Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@furkank19 ben sabah anadolu üniversitesi ile görüştüm başvuruyu yapıp ödeme aşamasına geldiyseniz bankada gözükür dedi. Ödediğiniz zamanda hemen yansımaz endişe etmeyin dedi
-
@furkank19 Arkadaş söylemiş, sonuçta parayı yatırdıktan sonra sıkıntımız olmaz. Benim tek üzüldüğüm nokta kredi kartı ile ödeme yapmaktı. Bu imkan kalktı diyebilir miyim?
-
Ben de 2018de yapılan sınavla Uzman yard. olarak Bankaya girenlerdenim bizim dönemde tüm uzman yardımcılarını ilk etapta istanbuldaki şubelere dağıttılar işe başladıktan kısa bir süre sonra da birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda bazı arkadaşlar genel müdürlük birimlerine çekildi burada mezun olduğunuz okul ve ingilizce seviyeniz Genel müdürlük birinleri için önemli onu belirteyim ( Galatasaray, boğaziçi mezunları vs vardı). Maaşı ek ödemeler vs dahil edilince iyidir. İlk etapta antalyada Oryantasyon eğitimi yapmışlardı baya iyiydi hem kaldığımız otel hem de eğitimin içeriği. İngilizce kısmı bence zor değildi ama çoğu arkadaş yapamadı mülakatta ingilizce de konuşturdular bazı arkadaşları
-
@xoxo cevap için teşekkürler hocam. Sizce belirleyici ders hangisi? Bir de istenilen %60 genel değerlendirme düşme olasılığı var mı? YDS ye göre İngilizce soruları aynı kalıp sorular mı?
-
@sagropa bence belirleyici ingilizce onu yüksek yapınca genel puanınızda baya yükseliyo ve bir sürü kişiyi eliyorsunuz zaten alan kısmını bi şekilde yapıyo arkadaşlar önceden çalışılan diğer sınavların yardımıyla ama çoğu kişi ingilizce yüzünden alan netleri yüksek olmasına rağmen eleniyo benim tavsiyem eğer alan kısmında zaten iyiyseniz ingilizceye de önem verin çalışın yds kadar zor bi sınav değil merak etmeyin ama yine de kolay bi sınav da diyemem. Bizim girdiğimiz sınavda alan kısmında da muhasebe ve hukuk zorlayıcıydı. Dediğim gibi alanınız iyiyse ingilizce kısmını da yabana atmayın
-
@xoxo mini bi yds gibi düşünebilirsiniz yds de sorulan tüm soru kalıpları vardı sadece soru sayısı yds den daha azdı
-
@xoxo hocam İngilizcede soru ağırlığı nasıldı? Grammerden tahmini kaç soru geldi mesela
-
@xoxo YDS 75 hocam da ben de hukuk yok ondan korkuyorum. 20 soru sizce belirleyici mi?
-
@sagropa olmaz siz ingilizce barajını geçin mülaakt a kalırsınız
-
@BlackList valla soru ağırlığını hatırlayamıyorum şimdi ne desem yalan olur ama yds deki tüm soru kalıpları vardı
-
@sagropa bizde başarı puanını 50 ye çekmişlerdi diye hatırlıyorum dediğim gibi çoğu aday puanları yüksek olmasına rağmen ingilizcede %50 barajini geçemediği için genel puanı 50 ye indirmişlerdi. Ama her bir bölümde soruların en az yarısı kuralında bi esnetme yapılmamıştı.
-
@sagropa hocam yalniz ingilizce barajini gecmeniz sizi mulakata goturmez. Genel yetenekte de Alanda da yüzde 50 baraji geçmelisiniz. 20 soru sizin icin belirleyici de olabilir. Çünkü kpss yakin olduğu icin cogu kisi alani iyi yapacaktir. Alaniniz kötü olursa geriye düşersiniz. Hala 23 günümüz var. O güne kadar çalışsanız ne kaybedebilirsiniz ki.
-
@Ysgnd5 hukuklar sıkıntı hocam. Çıkmış sorular üzerinden çalışacağım artık. 50 doğruyu geçmek lazım. Hakkımızda hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar iş hukukuyla ilgili elimde 2017 basımı savaş yayınlarının bi kitabı var. 2017 den bu yana değişiklik olup olmadığını bilmiyorum bana yardımcı olur mu bu kitap?
-
@lakcingofsupply sürelerde değişiklik varmış hocam. Kanundan direkt calisirsaniz daha iyi olabilir.
-
arkadaşlar sınav ilini değiştirme imkanı var mıdır? acill
-
@kuantummk hocam basvuru sureci bittigi icin boyle bi durumun olma imkani yoktur ama siz yine de bi anadolu universitesine ya da halkbankasina ulasip sorun. Daha net bi bilgi alirsiniz
-
2012 uzman yardımcılığı sorularına baktığımda kpss'ye göre biraz daha zor farklı sorular var gibi geldi alan sınavında.
Ama soruları hazırlayan kurum değişmiş Anadolu ünversitesinin daha yakın tarihteki alan soruları nasıl bilen var mı ?
-
Uzman yardımcılığı için 800 kişi barajı geçemezse eğer barajı düşürme durumu oluyor mu ?
yani 25/50 ingilizce 600 kişi yaptı diyelim 800'e tamamlamak için baraj düşer mi? -
@Muhalba hocam, geçen alımlarda alan alan baraji düşürmemişler. Total %60 barajını geçme şartı koymuşlar. Ders ders %50 barajlarinin hepsini geçen ancak, %60 barajını gecemeyen cok olduğu icin %60 barajını biraz düşürmüşler sanirim. Bana da bir arkadaşım anlattı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. Çünkü ona da mülakata giren arkadaşı anlatmış.