Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@pisagor 200 uzm yrd,35 iç kontrolor yrd fakat müfettişlik,iç kontrolörluk için girip uzmanlık için teklif alan var. Belki bir kısım yüksek olabilir diye düşünüyorum.
-
@formidable Hocam yedek oldukları sonuç belgesinde belirtiliyor mu ? Yoksa farklı bir iletişim mi sağlanıyor. Yedek listesinin açıklanmadı söylenmişti
-
@çivitmavisi tam anlamadım hocam. Yedek belirlenip belirlenmedigini hiç bilmiyorum inşallah belirlenmiştir
-
@formidable hocam belirlenmiştir muhakkak ama bildiğim kadarı ile kimsenin sınav sonucunda su siradaki yedeksiniz yazmıyor(yanılıyor da olabilirim) Acaba iç kont. İçin mülakata giren arkadaşa sonuç belgesinde mi belirtilmiş yoksa farkli bir prosedür mü izlenmiş diye merak ettim. Tebrik ederim kazananları
-
@çivitmavisi anladım hocam bilen biri olursa belki yazar öğreniriz
-
@formidable teşekkür ederim Hocam .
-
Merhaba. İk'yı arayıp bilgi alabilen oldu mu ? Tahliller için iş başlangıcı için ?
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığından elenip yedeğe alındığı bilgisine ulaşan ya da elenip servis için irtibata geçilen oldu mu hiç bu alımda, bilgisi olan yazabilir mi
-
Yok mu yedek olan?
-
@kurtarslan yok hocam maalesef, sonuc ekranindaki numara ilk gunden beri acmiyor, is baslangic tarihi gecikir diye istifa edecegim edemiyorum ben de, sms bekliyorum bi umut.
-
Burda bi ik numarasi paylaşan arkadas vardi, aradim ama bulamadim, rica etsem yeniden yazabilir misiniz ?
-
@matea sonuç ekranındaki ik numarası sabah 9 da aradığımda açtı, gün içi ulaşamadım. Sabah deneyin isterseniz
-
@muzun işe başlamayla ilgili bir bilgi edinebildiniz mi hocam?
-
@başarısız malesef net bi bilgi vermediler hocam. Ancak bize söyleyecekleri işe başlama - eğitim tarihlerinde kişiye özel bir esnetme olmayacakmış. (ihbar süresi için)
-
işe başlamanın ertelenmesi gibi bir durum yaşanır mı son yasaklarla beraber?
-
@uvyx işe başlamada bir aksama olacağını sanmam ama eğer eğitim vs. varsa İstanbul’da yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Online uzaktan verilebilir. Salgında bu kadar insanın İstanbul’a gitmesi çok riskli.
-
@matea, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Burda bi ik numarasi paylaşan arkadas vardi, aradim ama bulamadim, rica etsem yeniden yazabilir misiniz ?
0216 503 51 71 - 72 - 73 - 76 numaraları kullanabilirsiniz hocam
-
@muzun hocam aciklarlar insallah bi an once, aciklayip bi hafta sonra gel derlerse calisan insanlar sikintiya duscek
-
Gözlük takan arkadaşlar biometrik fotonuzu gözlükle mi cektirdiniz? Ölçü ve poz standardı dışında sorun edilebilir mi sizce
-
@formidable hocam ben miyobum, gözlüğümü de nadiren kullanıyorum o nedenle gözlüksüz çekildim. Sorun edeceklerini sanmıyorum