Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Girişe özel belli miktar para veriliyor mu sizce ne zman başlar ve maaş alırız bilgisi olan var mı?Eğitim de çalışmaya sayılacak mı mesela?
-
@serhat5310 eğitim de sayılıyor diye biliyorum. Antalya'da olmustu 2018de tamamlanan alimin eğitimi. Fakat salgın olduğu için yapmazlar diye düşünüyorum. Ya da online bir süreç yaşayabiliriz. Bu yüzden sayılmaz belki.Ben de nerede çalışacağımızi çok merak ediyorum. Başka ilde istihdamı kabul eder misin diye sorduklarinda evet demiştim ve şu an belirsiz görünüyor.
-
@formidable başka bir ile vermezler sanmıyorum onu formaliteden ilerde hani bir ihtiyaç olduğunda manasında diye sorduklarını düşünüyorum çünkü milletten o kadar ikamet yeri diye dayatmazlardı.
-
@serhat5310 evet olabilir hocam yine de başka ile verirlerse gideceğiz
-
arkadaşlar istenen belgeler arasında nüfus cüzdanı kayıt örneği diye bir belge var fakat e-devlette böyle bir şey bulunmuyor. bununla ilgili bilgisi olan var mı?
-
@ozzy ben bir aile olarak çıkarttım ordan birde sade kendimin olduğu belgeyi aldım başka bir şey de yok zaten
-
@serhat5310 ben de böyle düşünmüştüm, teşekkür ederim cevabınız için.
-
@ozzy ne demek başka bir bilidiği olan varsa bilgilendirebilir tabi yine
-
@serhat5310 Aile olanı vukuatlı mı aldınız acaba?
@serhat5310, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ozzy ben bir aile olarak çıkarttım ordan birde sade kendimin olduğu belgeyi aldım başka bir şey de yok zaten
Aile olanı vukuatlı mı çıkarttınız acaba?
-
@bankingfinance vukuatsız olarak çıkardım ben diğerine gerek yok bence artı olarak belirtmemişler zaten.Seçenekte zaten kişi,aile,nüfus aile olarak üç seçenek var kişi ile nüfus aileyi çıkarttım.
-
Halkbank mülakat sonuçlarının açıklandığına dair sms gelecek yazılmıştı. Ben sms almadım da alan oldu mu
-
@formidable Mülakat sonuçlarının açıklandığına dair bana sms gelmişti hocam çarşamba 22.26da
-
@başarısız şimdi tekrar baktım hocam reklam mesajları arasindan görüp acmamisim bile. Buradaki duyuma göre ara ara giriyordum sonuç sayfasına. Sonrası malum. Biraz gerildim bulana kadar
-
@serhat5310 Peki hocam teşekkürler.
-
Arkadaşlar fotoğraf çekimi biyometrik mi olcak yoksa sadece ebat olarak 50-60 mm ama normal vesikalık tarzı mı?
-
@kurtarslan, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar fotoğraf çekimi biyometrik mi olcak yoksa sadece ebat olarak 50-60 mm ama normal vesikalık tarzı mı?
Biyometrik fotoğrafın ölçüleri 50x60mm oluyor diye biliyorum. Siz biyometrik 50x60mm olduğunu söylerseniz fotoğrafçı ona göre çeker mutlaka hocam.
-
@floydian ölçüleri söylediğimde biyometrik fotoğraf istemişler dedi ve biyometrik fotoğraf çekti hocam. Ben emin olamadım sormak istedim. Diğer türlü çekinen var mı acaba diye
-
@kurtarslan problem yok o zaman hocam. dediğim gibi siz ölçüleri söylediğinizde biyometrik demiş. zaten 50x60mm biyometriğe denk geliyor.
-
Tahmini olarak başlama tarihiyle ilgili bilgi alabilen oldu mu arkadaşlar?
-
Halkbank toplam kaç uzman ve kaç ic kontrol alımı yapti?