Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
guy için yeni bir çalışma kitabı alan var mı arkadaşlar ben istanbuldan geri dönmediğim için kaynaklarımın hepsi memlekette kaldı pdften çalışmayı da beceremiyorum var mı bir öneri sunacak olan
-
@troya yeni haber var mı hocam?
-
@Blueberry hocamizin dunku duyumu cikmayinca ses etmedi
-
@beirutde hocamız stalk yapıyor artık
-
Ne kadar doğru bilinmez ama twitterda birisi yazmış süreç henüz tamamlanmadı bilgisi almış
-
@churcill bence süreç tamamlanmıştır da covid tedbir kararlarını bekliyorlar olabilirler ya, tekrar sıkı önlemler gündemde malum, süreci etkileyeceğini düşünüyorum malesef ..
-
@shamrain hocam ama şu an eleman alımı yapan tek yer halkbank değil yani covid bir tek halkbankı etkilemiyor. böyle erteledikçe ve süreyi uzattıkça tek yaptıkları insanları başka işlere itmek oluyor. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bunu da hesaba katmaları gerekmez mi?
-
Etkilemezse şaşalım zaten bence
-
en azindan sonuclari aciklasinlar da işe başlamalar geciyo mu gecikmiyo mu o önemli degil simdilik. millet baska sinavlara hazirlanma aşamasında ona göre hareket edicek.
-
@beirutde yeter ki sonuç açıklansın. İşe ne zaman başlarsak başlayalım
-
@churcill hocam o arkadaş herkese olumsuz saçma sapan şeyler yazıyor.Tamamlanmamış olabilir ama trol hesap gibi o arkadaş
-
@blanc bende sizin gibi düşünüyorum hocam,bana da böyle daha mantıklı geliyor ama eğitim sürecinin yapılabilmesi için de biraz bu surecin nasıl ilerleyeceğini görmek istiyor olabilrler; ayrica hani listeleri açıklayalım da işe başlatmayı sonraya birakalim gibi bir tutumun bankacılık sisteminde olacağını düşünmediğim için işe başlatmaya yakın açıklarlar.
-
Tedbirler açıklandı, sıra mülakat sonuçlarında...
-
@yolosapiens bizi etkilicek bisey cikmadi
-
@yolosapiens tebrikler açıklandı diye okudum asdffhhdjks gerisini okuyamadım:)) Aynen etkileyecek.bir şey yok gibi
-
@shamrain sınav sonucu Çarsamba mı açıklandı emin misiniz? Ben hep cuma ya da pazartesiye şartlandım da. Guya çalışmak istemiyorum zaten geç de kaldım.Keşke olumlu dönüş alsak. Olmadıysa da bilsek de guya iyi kötü baslasam
-
@cemresaygin evet 2 eylül çarşamba sınav sonuçları açıklandı, 7 eylül pazartesi de mülakat yerleri.
-
@troya Neden yazmıyorsunuz?
-
@Blueberry Hocam eski mesajlarınıza baktım da siz de içip içip eski sevgilisine yazıyor gibisiniz
-
@yolosapiens Sormayın hocam zevkine yazıyorum bende.