Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@troya Yeni duyum var mı?
-
yar bekleyince geliyor diye azıklandık
beklesek de gelmiyormuş yar
dağılın, kazıklandık! -
@kuantummk
naptın be qRaL. -
@kuantummk Tüm günümün özeti pıt
-
çok umutlanmıştım vallahi bugün için... kısmet değilmiş
-
@amenis evet pzt duyumu alinca beklentiye girdik fazlasiyla
-
Boşa erken uyandım iyi mi...
-
Evet gurubun çok bilmişi olarak aralığa kadar boşuna beklemeyin derim..
-
-
@formidable ben yedek konusunu sormuştum olucak dediler (uzman yard için sordum)
-
iç kontrolörde mülakati kazanirsak bastan sectigimiz şehirden farkli bi tercih yapma sansimkz olur mu. yoksa bastan nereyi sectiysek.oraya mi gonderirler
-
@beirutde Seçtiğimiz ilden başka yere gönderilir ama bizim tercihimizi dikkate alırlar mı bilmiyorum. Mesela Bursa için çok yoğunluk var, başka yerde de çalışmak ister misiniz diye sormuşlardı. Gelip de 'Bursa kadrosu doldu, şu iller var seç birini' demezler, kendileri yerleştirirler. Tahminim bu yönde
-
@yolosapiens ben de bursa sectiydim bana da baska yere gondersek gider misin demislerdi.
-
@beirutde ben de bursa. bana da sordular.
-
@bytheodoras ben bursa istegimden vazgectim: ) umarim bi daha sorarlar da bursa isteyenlere yer acilir..kazanirsak tabi
-
Bugün mü sordular üstatlar
-
@mrblue10 bana mi sordunuz hocam. yok mülakat aninda sormuslardi onu kastettim
-
Tüh bende bugün sandım
-
@mrblue10 keske : )
-
Kamunun bu keyfiligi uyuşukluğu nedir kardeşim ya özel sektörde bir sürü büyük kurumsal şirkette mülakata girdim en geç 1 haftada belli oluyor sonuç hatta bir bağımsız denetim şirketi mülakatin ertesi günü teklif yaptı insanı daha başlamadan soğutuyorlar 2 aydır ne yapıyor bu adamlar kimden icazet bekliyorlar