Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Benim de olmadı uzman yardımcılığı
-
çok şükür emeklerimin karşılığını uzun zaman sonra aldım Allah ım hepinize nasip etsin inşallah
-
aha uzm yrd kabul edilmişim. napacağım şimdi. gel de vmy guy çalış kazansak dert kaybetsek dert. gideyim mi zalım istanbulaaaaa
-
Benim de uzman yardımcılığı olmadı arkadaşlar. Başarılı arkadaşları da tebrik ederim.
-
başaramadık, kazananlara hayırlı olsun
-
Başarılı. Müfettiş Yardımcılığı. Şükürler olsun. Herkes çok emek verdi eminim sinir küpü olduk burada kazanan arkadaşlara hayırlı olsun olmayanlara da en kısa zamanda başka işlere inşallah.
-
Hadi hayırlı olsun herkese
-
@kamuadayı hocam hayırlı olsun, biz elendik uzman yardımcılığından maalesef, sizce başarılı olmanıza en büyük etken nedir?
-
@churcill hayırlı olsun acaba toplamda kaç kişilik alım oldu?
-
@kamuadayı tebrik ederim:)
-
Benim de olmadı uzman yardımcılığı halbuki mülakatım da çok güzel geçmişti neyi yanlış yaptım çok üzüldüm , kazananları tebrik ederim
-
Benimde olmadı maalesef hayır anlamıyorum ki me yetmedi,gayette olumlu bir mülakatti
-
@tellcersei benim de mülakat çok olumluydu ben de çok dumur oldum hocam
-
Kazananlara hayırlı olsun yolunuz açık olsun.Kazananlardan ricam eğer guy olmasın artık gözüyle bakanlar varsa lütfen guy sınavına girmesinler başkalarına engel olmasınlar.Şayet guy olursan Halkbank'a gitmem diyen varsa saygı duyarım.Herkese hayırlı akşamlar
-
Kazananları tebrik ederim, hayırlı olsun.Kocaeli için guya girecek var mıydı? Kazanan arkadaşlar arasında
-
Kazananları tebrik ederim, hayırlı olsun.Kocaeli için guya girecek var mıydı? Kazanan arkadaşlar arasında
-
ben kocaeli için girecektim artık girmeyeceğim
-
istanbul ve ankara için girecek olan var mıydı?
-
@beşiktaş tekrar hayırlı olsun Hocam ️
-
çok sağolun hocam Allah hepinize nasip etsin