Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Çok güzel geçen bir mülakattan hak kazanamadınız yazısıyla sonlanan bir sonuca.
Denecek çok şey varda sabır sabır sabır. -
Benimde olmuş arkadaşlar uzman yardımlığı ilk deneyimimdi ama başarılı oldu. Uzunca bir süreçti sonunda kazananları tebrik ediyorum kazanamayanlara da bol şanslar diliyorum. Benimde ümitlerim tükenme noktasındaydı ama kazandık hayırlısıyla. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Tüm bu samimi sohbet için teşekkürler.
-
olmadi ,nasip degilmis. kazanan arkadaslari tebrik ederim.
-
@churcill burada hayal kırıklığı yaşayan dostları çok çok iyi anlıyorum. Şahsen özel ve kamu olmak üzere 13. mülakatımdı girmedik sınav girmedik kurum kalmadı 2 sene boyunca kütüphanelerden dershanelerden çıkamayıp asosyal bir varlık oldum kaç kere elendim kaç kere o uğursuz maili aldım ama şimdi diyorum iyi ki hiçbiri olmamış en güzelini en sona saklamış Allah benim için. Sadece benim için değil sizin için de öyle olacak lütfen birkac mulakat sonrası kendinizi koy vermeyin çalışın karşılığını alacaksınız tek referans olarak okuldaki hocamı göstermiş biri olarak söylüyorum bugün değilse yarın değilse bir gün. Allah yolunuzu açık etsin.
-
@beşiktaş amin🤲
-
@churcill yürekten tebrik ederim hocam. sabrın sonu selamettir .en güzel örneksiniz. herkesin hakkinda hayirlisi
-
Kazanamayanlara başka işler nasip olsun üzülmesin kazananlara hayırlı olsun bi an önce gelin iş çok adam yok
-
@churcill allah gönlünüze göre versin hocam. benim ilk mülakatımdı. biraz sukut-u hayale uğradım açıkçası.
-
Benimde olumsuz. kazananları tebrik ederim. Kaybedenlere de PES ETMEK YOK DİYORUM
-
4,5 yıldır bu süreçteydim. 10 mülakattan sonra ilk kez başarılı yazısını gördüm, kazanan arkadaşları çok tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlar da asla vazgeçmesin çünkü bu benim Halkbank ile olan ikinci mülakatımdı. Herkesin hakkında en iyisi olsun inşallah.
-
- mülakatımda oldu. İlk mülakatım Halkbank uzman yrd içindi ama olmamıştı. Çok üzülsem de zorlansam da devam etmekten başka çarem yoktu. Sonunda elendigim yerden tekrar kapı açıldı bana. Başkalarına ise benden önce kapılar açılmaya başlamıştı. Daha da devamı gelecektir. O zaman elenen müfettiş yrd oldu, en iyi kurumlarda uzman yrd oldu. Eğer bu ilk olumsuz sonuçsa sakın ama sakın bırakmayın. Bileğinin hakkıyla da oluyor. Bu benim en büyük cevabım. Ben sadece mülakatı geçmedim. Huzurla yastığa baş koyma hakkını da kazandım. Hak eden herkes zamanı gelince inşallah kazanacak.
-
Yarım vole ️
-
Kazanan arkadaslarimi, yeni meslektaşlarimi tebrik ediyorum. 2017den beri bu surecin icindeyim ve sizi, bizi yani birbirimizi en iyi yine biz anlariz, olmadi diye uzulun ama pes etmeyin, Allah yardimciniz olsun kardeslerim
-
Uzmanlıktan elenenlere servis görevlisi teklif edilmiyor değil mi
-
Mezun olalı 1,5 yıl oldu ilk mülakatımdı olmadı iş tecrübemde yok özelde vs ve mülakatlarda neler yapıyorsunuz deneyiminiz tecrübeniz nedir soruyorlar ya ne önerirsiniz arkadaşlar sadece kpss çalışıp yeniden denemek mi yoksa özel de iş arayıp tecrübe edinmek mi hiç çalışma tecrübesi olmayan birisini de alırlar mı işe?
-
@matea 2014 ten beri bu sürecin içindeyim sabır kalmadı artık. Kazananları tebrik ediyorum.
-
@tellcersei 2014 mezunuyum. Alan mülakatı olarak 3. mülakat deneyimim. Çok iyi geçmesine rağmen neden olmadı hala anlamıyorum. Guya devam edeceğiz mecbur.
-
@yeserenumutlar 2016 mezunuyum ve hiç tecrübem yok. İşe alındım. Ancak dil puanım, ikinci dile başlangıç seviyem ve bankalarda kullanılabilen sertifikalarım var. Ayrıca yl yapıyorum şu an. Yolunuzu nasıl seçersiniz bilmem ama elinizden geldiğince pes etmemeye çalışın. Umarım hakkınızda en iyisi olur..
-
Kazananları tebrik ediyorum. Azımsanmayacak kişi de kazandı tek temennim ego sahibi insanlar değildirler de açılan başka kpss li kurumlara başvurmazlar. Geldiginiz yeri unutmamaniz dileğiyle iş yaşamanizda başarılar..
-
@başarısız Sağ olun hocam inş hayırlısı olur tebrik ederim bende sizi