Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Diğer gruplara nazaran burada konuşulanlar, fikir ayrılıkları ya da fikir birlikleri o kadar seviyeli ve bir insana yakışır şekilde ki bu yazıları okurken içimden şunu geçiriyorum. Bu kişiler gün gelecek iyi yerlere gelip başarılı bir yönetici sıfatında stratejik kararlar verecekler. Ve bence ülkenin bu şekilde zihni ve görüşleri açık olan gençlere çok ihtiyacı var. Burada yazılanları tartışma boyutuna taşımıyoruz herkes fikrini ileri sürüyor sadece. Bir de ayrıca @yolosapiens özür dileceğiniz bir durum da yok. Bekleyelim arkadaşlar sabırla beklemeye devam edelim. Hiç bir gayretimiz zayi olmayacaktır inşallah.
-
@dolapdereli hocam bugün bekleyelim mi?
-
https://pbs.twimg.com/media/EnqPoL5WMAEHdA_?format=jpg&name=medium
şöyle bir gönderi paylaşımı yapılmış -
@bahriyelii61 olabilir mi öyle bişey ? lütfen olsun çünkü
-
@fatih809 hocam mantığa uygun ama gerçekliği konusunda bir şey söylemek zor, ben bugün bir haber alabilmek için ufak bir iletişime geçme çabası içinde bulundum ama "bilgi alamıyorum" karşılığı aldım maalesef ki
-
@blueberry dostum net gün duymadım ama bu ay sonuna kadar demişlerdi. Sisteme giriş gittiyse eğer yakındır açıklanması, bence tabi
-
Bugün akşam üzeri açıklanabileceği söylendi
-
@kebapçıhakkıusta kim dedi ? Neden sürekli kaynak belirtmeden birşeyler ortaya atıp gidiyorsun
-
@kebapçıhakkıusta duyum nerden hocam?
-
@kebapçıhakkıusta bu adamın söyledikleri birbiriyle o kadar çelişkili ki.dün yazdigina bakin bi de simdiki yazdigina. adminlerden bu arkadasi banlamalarini rica ediyorum
-
@dolapdereli inşallah hocam sağolun
-
arkadaşlar açıklandı diyelim ve pazartesi günü eğitime yani sözleşme imzalamaya davet edildik diyelim. çalışanlar ihbar süresinden dolayı o zamana kadar işten ayrılamamış oluyor ve acaba haklarını mı kaybediyorlar? haklarını kaybeden adayların yerine sıradaki adaylara teklif gelir mi?
-
@kuantummk Sizin için ayrı bir uygulama yaparlar belki.
-
@kebapçıhakkıusta Nerden bilgi aldınız?
-
@kuantummk ihbar süresi tazminatını işverene ödeme durumunda işten ayrilabilirsin
-
@bahriyelii61 saoln hocam keşke herkes sizin gibi iyi niyetli dürüst olsa malum forum troll dolu bknz kebap reis
-
Dalga geçip bir köşede kıs kıs gülüyormuş gibi hissediyorum.dikkate almayınız.Eğer akşam açıklanırsa bile onun söylediğiyle alakası yoktur. @KebapçıHakkıUsta
-
@adımadım Açıklansa bile 2 hafta süre vermiyor mu banka?
-
@blueberry veriliyor Hocam
-
Bu trol dün aralıktan önce beklemeyin demişti