Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kebapçıhakkıusta arkadaşım böyle şeyleri neye dayanarak yaziyorsanız onu da belirtin . Çünkü bir
umut bekliyoruz bombayi atmayın sadece . -
@kebapçıhakkıusta bilip de mi söylüyorsun kardeş
-
@kebapçıhakkıusta kebabçı gecen gun de ayni trollugu geldin yaptin. bi bilgin varsa yaz yoksa gelip insanların kafasini karistirma
-
@kebapçıhakkıusta
kardeşim hem gece gece insanın aklına dürüm getiriyorsun zaten saldık göbeği şu süreçte. hem de moral bozuyorsun. -
@kebapçıhakkıusta Söyle bana, içerde misin?
-
sınav sonuçları gece 12.30da açıklanmıştı ben halen tetikteyim
-
@bahriyelii61
bugün geç uyuyacağım biraz. 1 gibi devralırım nöbeti hocam rahat uyuyabilirsiniz. -
-
@kamuadayı zaten uyku düzenine dair bir kırıntı dahi kalmadı hocam işimiz mi var bekleriz ne yapalım
-
@bahriyelii61 sınavı direk Anadolu Üniversitesi açıkladı hocam
-
@blacklist hocam hiç fark etmiyor benim için şu sıralar pek mantık arayışında sayılmam
-
Yaz pazartesi aciklanacak yaz heyecanlansinlar Yaz kasim ayi icinde aciklanacak sabah acilacak sistem yaz ya da dur araliktan once beklemeyin yaz cildirsinlar yeter bu ney la..cocuk oyuncagi mi
-
Allah aşkına fikrinizin olmadığı konularda zikriniz olmasın artık.
-
Sınav tarihinden sonuçlar açıklanana kadar halkbankta sizin gibi denediğimde şifre doğru değil ve yeni şifre istediğimde gönderdik diyordu ama gelmiyordu. Sınav açıklanınca geldi şifre. Sistem kapalı yine o dönemde böyle olmuştu şifre alamayan arkadaşlar merak etmesinler sistem açılınca alacaklar
-
@OzzOz sizce bunun sisteme yükleme ile alakası var mı?![
-
@ozzoz hocam sistemin açılması günler sürer mi ? Bugün açılır mı.yoksa
-
@lahzamm yazılı sınav sonuçları gelirken günler sürmüştü ama şimdi veri çok daha az. Yüklemeyle ilgisi olmayadabilir bu arada yani ne desem yanlış net bilgim yok. Ama yazılı açıklanmadan önce de böyle oldu ve yazılı açıklanınca girebilmiştim. 7. Hafta içerisindeyiz sanki bu cuma gelecek gibi HİSSEDİYORUM.
-
Şu mülakat sürecinde bu kadar beklemekten çok duyum diye bir yerlerinden tarih uyduranların duyumlarına umutlanmak koydu. Forumda yazılanları hiç okumamış olsam bu kadar stres yaşamazdım kesinlikle.
-
@onbaşı kesinlikle hocam resmen burayı okumaktan işime vakıt ayıramadım
-
Bu kadar uzun açıklamamalarının sebebini bilen var mı ?