Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@rmznsymn haklisiniz valla
-
Twitterda biri yazmış az önce. Geçen alımda sistem öğleden sonra kapanmış akşam da sonuçlar açıklanmış. Inşallah doğrudur.
-
Benim de girmiyor. Hadi inşallah açıklanır.
-
arkadaşlar hangi siteden bakıyorsunuz ya anadolu üniv.sayfasından mı
-
@srmnkb basvurusonuc.halkbank sitesinden hocam
-
-
@yolosapiens teşekkür ettim
-
ben tam net olmamakla birlikte uzunca bir süre şifreyle giriş yapamadığımı hatırlıyorum o site için ama başlangıçta sınav sonuçlarının açıklanması sürecinde mi yoksa sınav sürecinin açıklanmasından sonra mülakat yerlerinin açıklanması arasındaki süreç mi net değil kafamda
-
@kamuadayı çok sağolun
-
tercihiniyap --- twitter #halkbankmülakat --- başvurusonuç --- halkbank duyurular --- tercihiniyap --- twitter ... kısır döngüye girdim resmen :)))
-
@kuantummk aynısı bendede oluyor![alt metni](görsel url)
-
ben o siteye giriyorum şifre istiyor unuttum diyorum mailinize gönderdik diyor mail falan gelmiyor zaten orayı da yeni görüyorum daha önce hiç girmemiştim yardımcı olabilecek var mı
-
Heyecan tavan yapti.Allah yuzumuzu guldursun
-
@beşiktaş aynen bende yeni şifre istiyorum göndermiyor
-
@beşiktaş aynı durumu suan bende yasıyorum
-
zaten açıklanmadı da şuana kadar çıkardı bir şey illa
-
duyurulara düşer ayrıca ilk bence orda duyuru olmadığı sürece heyecana gerek yok haberiniz olsun sayfasında duyurulara göz gezdirin
-
-
Denediginiz sayfa, mulakata hak kazanip kazanamama ile alakaliydi. Sonuclarin burada aciklanacagini sanmiyorum. Bence duyurulari takip ediniz.
-
görseli buraya yükleyecektim ama beceremedim şuradan bakabilirsiniz
https://hizliresim.com/Pmf8tR