Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kuantummk açıklandı mı
-
@kuantummk Bende de aynı hatayı veriyor
-
@kuantummk bende de aynı hatayı verdi daha sabah girebiliyordum, sonuçlar sisteme yükleniyor olabilir
-
Bende de hatalı. Güncelleme var galiba.
-
ay hadi inşallah açıklanıyordur da ondandır
-
@churcill Geçen gün biri telegram grubunda sistemin manuel olduğunu, açıklanırsa sitenin kapanıp tekrar açılacağını söylemişti. O da arkadaşından öğrenmiş. Galiba olacak...
-
@yolosapiens hadi hayırlısı bu iş bugün bitsin de bir şey istemem başka
-
@kuantummk aynen bende de aynı hatayı verince direk buraya koştum heyecandan
-
arkadaşlar nereden bakıyorsunuz sonuçlara
-
@littlefinger mülakat bilgilerinin bulunduğu sayfa hocam
-
bugün mesai bitimine kadar ya da en geç yarın sabah saatlerinde açıklanır gibi o zaman. sistemsel bir arıza değildir bence.
-
@kamuadayı buz kestim oturduğum yerde fazla sürmese bari
-
@churcill hocam daha sabah girebiliyordum konusunda eminsiniz değil mi
-
@bahriyelii61 eminim hocam günde 50 kere giriyorum zaten
-
@kamuadayı açıklanmayacak arkadaşlar rahat olun kendinizi buna hazırlayın açıklanırsa ne hoş
-
@rmznsymn nasil bu kadar emin olabiliyosunuz hocam
-
@beirutde Arkadaş galiba totem yapıyor
-
@churcill beklenmedik zamanda tansiyon yükseldi boşa çıkmaz inşallah diyelim
-
@rmznsymn
halkbank konusunda çok heyecanlı değilim hocam şu an başka sınavlara çalışıyorum. olursa iyi olur tabi de
burayı özellikle bekleyen çok arkadaş var. bir anda böyle bir durum olması bir gelişme olduğunu gösteriyor bence. ya sonuçlar için yeni şifreler tahsis ediliyordur ya da güncelleme vardır dedikleri gibi. normal mi sizce bu gelişme
ben başından beri kasım sonu düşünüyordum artık geldi çattı. -
@beirutde bi çıkarımım yok ama artık beklenmedik anda açıklansın istiyorum. eskidik bu forum sayfasında