Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar sağlıklı günler dilerim. Bugün kurumla tekrar konuştum ve tarihin değişmeyeceğini belirttiler çünkü sınav takvimi olarak bir sıkışıklık varmış. Kpss’ye Ankara’da girecek arkadaşlar ama kurumla tekrar görüşebilir çünkü saat ayarlaması yapacaklarmış
-
@delikupeli Bugün bende aradım tarih değişmeyecekmiş. Sınavın saati içinde kurumun web sitesini takip edin diyorlar.
-
Kurumun geçmiş yıllarda yaptığı sınavlar hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
-
@hukukişisi kamu veya uluslar mezunu olup mevzuata iki en fazla üç defa okuyan birisi için kolay bir sınav olmuştu hocam 2018 sınavı. Mevzuattan 20 soru geliyor bir kanun 4 -5 tane yönetmeliği okumak yeterli olmuştu son sınavda sorular da gayet açık ve basitti (mevzuat kurumun kendi sitesinde var) büyük çoğunluk fulledi mevzuat kısmını hatta o derece. Bunun dışında genel yetenek kısmındaki sorular az biraz uğraştırıcıydı ama süre herkese yeterli oldu çünkü diğer kısımlarda hiç süre kaybı yaşanmamıştı. Bunun yanında 60 soruluk bı genel kültür uluslar idare vs kısmı vardı. Genel kültür iktisat maliye soruları görece rahattı. Biraz dmk biraz uluslararası örgütler bakmanız lazım.sorulari aşağıya da yazicam zaten bir fikir sahibi olursunuz. Kolaylıklar dilerim herkese.
tarihteki ilk yazılı anlaşma
Cumhurbaşkanı sıralama sorusu
Temel hakların sınırlandırılması usulü
Gatt wto kuruluş yılları ve görevleri hakkında bir soru
Yumuşak güç tanımı
İrredentizm tanımı
Uluslararası örgütlerden brics ve Türk dili konuşan ülkeler topluluğu (türk keneşi)
Cento Bağdat paktı Sadabat paktı
Üç paşalar kimlerdir
Hasan Polatkan 27 Mayıs
Hangisi 16 türk devletlerinden biridir / değildir
Stagflasyon ücret talep ilişkisi
Tamamlayıcı mal talep artış azalış ilişkisi
Peyami Safanin bir romanı sorulmuştu
Vergi muafiyeti vergide adalet ve vergi verimliliği tanımları
Yıllık beyanname ile ilgili kolay bir soru
Q ve p bulmalı basit matematik içeren kolay bir soru
BM nin organları
Ahmet Yesevi ve Yusuf akcura eserleri ile ilgili bir soru
Aday memurluk sorusu
Hecksher ohlin sorusu
Tektonik göller
Müessese iştirak sorusu
Taylor modeli sorusu
Varlık vergisi
Ülkelerin nüfus sıralaması
Güncel ihracat rakamı kaç milyon diye 2017 sorulmuştu
Dmk hizmet sınıfları
Bağımsız devletler topluluğu sorusu
Mobbing tanımı
Kuba füze krizi
Numizmatik tanımı -
Arkadaşlar hukuk fakültesi mezunları için olan kısımda genel olarak ceza hukuku yazılmış, ceza muhakemesi hukuku da buna dahil midir sizce?
-
Yazılı sınava hak kazanan adayların listesi kurumun duyurularında açıklanmış. TC kimlik numarası ile bakabilirsiniz.
-
İibfdeb basvuran herkes girdi arkadaslar kontenjan dolmamıştı ben son gün son saat gittim. Kadın direk hayırlı olsun dedi.
-
@sbf13, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İibfdeb basvuran herkes girdi arkadaslar kontenjan dolmamıştı ben son gün son saat gittim. Kadın direk hayırlı olsun dedi.
Kaç kişi giriyoruz sınava o hâlde?
-
77 idi en son
-
yine muallak bir sınav daha .geçen sınavda da liste aciklamadilar .bilerek isteyerek basvurmadim.çünkü nasıl olsa almayacaklar .
-
@mutlakbutlan duyurulara bakıyorum ama göremedim tam olarak hangi sayfada acaba? KVKK duyurularda yok çünkü
-
@just, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mutlakbutlan duyurulara bakıyorum ama göremedim tam olarak hangi sayfada acaba? KVKK duyurularda yok çünkü
Anasayfada fotoğraf olarak gözüküyordu fakat siz söyleyince baktım kaldırmışlar nedense ve şimdi linke tıklanmıyor. Link şu: http://sinavsonuc.kvkk.gov.tr/
-
Sonucuna bakabilen var mı? Ben hala ulaşamadım
-
@atanmamgerek duyuru gelmişti baktım hatta sınava hak kazandınız yazıyordu, işkillendim şimdi
-
@mutlakbutlan hocam kolay gelsin bu sınav kpss ile çakışıyor mu acaba öyle bir şey duymuştum?
-
Sonuçlar duyuru kısmında tekrar yayınlandı
-
@Joseph, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mutlakbutlan hocam kolay gelsin bu sınav kpss ile çakışıyor mu acaba öyle bir şey duymuştum?
Doğrudur hocam, 13 Eylül muhasebe oturumuyla aynı gün sınav. Başvuruya gittiğimde saat ayarlaması yapılacağı söylenmişti.
Bu arada link tekrar aktif olmuş, ekstradan doğum tarihi de istiyor hatta doğum saati bile seçtiriyor
-
-
Sınava giriş ücretinin ne zaman yatırılacağı henüz açıklanmadı değil mi?
-
@hukukişisi, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınava giriş ücretinin ne zaman yatırılacağı henüz açıklanmadı değil mi?
Ben de bu sorunun cevabini ariyordum.?hatta yanlislikla baslik actim "sinav ucretini yatirabilen var mi?" Diye