Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mutlakbutlan benim puanım fazlasıyla yettiği halde başvurmadim çünkü olmayacağını biliyordum!Kişisel verı adı altında liste aciklamıyorlar .zaten bu kurumda önceden de dedigim gibi deli gibi geçici memur çalışıyor .çalısan bir kaç kişiyle konuşma firsatim oldu .ben 1 saat bekledim .konusunca anladim aslinda ...neyse zaten ben orda ümidimi yitirdim .sonra tanıdık arkadaşların tanıdıklarının o kurumda geçici çalıştığını öğrendim .ben 2 yıl önce gitmiştim belki de onlar kadrolu oldu bilemiyorum.
Kurum zaten adalet bakanlığına bağlı .hakimlik sonuçlarından hallice.
Elendigime üzülmedim .o mantiktan yoksun sinavi kazanıp elenmek dokundu sadece . -
@mutlakbutlan, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Herkese geçmiş olsun öncelikle. Ben yüksek kapatacağını düşünüyorum. Seçici sorular yoktu çok fazla. Bizim sınıfta 5 kişi girmedi sınava. İlk 16ya girebilecek miyiz bakalım..
@ekeblad Sınavdan çıkınca yapmışım bu yorumu. Diğer çoğu kurum gibi direkt olarak mülakata çağırsa da bizi heveslendirmese keşke
-
-Bu sorular da bana soruldu. İki soruyu bilemedim, bir soruya da yarım cevap verdim. Elendim maalesef. Hakkıyla kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ...
1)BM Güvenlik konseyi daimi üyeleri?
2 )Kurumun görevleri ?
3)Grevle ilgili bir soruydu, sorunu kim çözer diye (soru daha uzundu, tam hatırlamıyorum)
4)Kurum gerçek kişilerin verilerini işler mi?
5)Anayasa Mahkemesi başkanını kim seçer?
6)Kadük olma nedir? Kanun tasarısını kim verirdi? kadük kelimesinin anlamı?
7)Kurum, kişinin rızası olsa da yurtdışına veri aktarımını yasaklayabilir mi?
8)Kişisel veriler ilk kez anayasada ne zaman yer aldı?
9) Madem Anayasa’ da var o zaman kuruma neden gerek var?
9)Tr- Libya ile ilgili güncel soru
10)15 Temmuz’dan sonra kaç OHAL ilan edildi?
11)Veri sorumlusunun menfaati ile ilgili kişinin hakkı arasındaki denge? -
@mutlakbutlan bir sonraki adım bu olabilir bence .madem istediklerini alıyorlar kimse de boşuna zaman harcamasın
-
@vamos sesin cikmadigina gore oldu senin iş galiba . Herkese sendeki gibi bir dayi lazim anlasilan .
-
@matrakçı-nasuh @vamos ile konuştum ben o da benim gibi yedek listesindeymis
-
Benim de olmadı maalesef. İki kişi mi var burdakilerden asil olarak kazanan acaba
-
@yudumm hocam ben daha once demistim. Hakimlik sınavını kazanamadi diye adama yedirirler mi orayi? Bu işlerin oyle yürümediğini hepimiz biliyoruz.
-
@elisa, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
10)15 Temmuz’dan sonra kaç OHAL ilan edildi?
bu nasıl bir sorudur ya? bu soruyla neyi ölçmek istemektedirler? Gerçekten kurumları anlamak mümkün değil. liyakata bakmayacaksın tamam da bari düzgün sorular sor, arkandan konuşulmasın. yazıklar olsun gerçekten.
-
@matrakçı-nasuh, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@vamos sesin cikmadigina gore oldu senin iş galiba . Herkese sendeki gibi bir dayi lazim anlasilan .
Arkadaşlar üzülmenize gerek yok, benim de olmamış maalesef. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kaybedenlere de ise sonraki sınavlarda bol şans diliyorum.
-
@elisa hocam ölçüt bilinen soru sayisi degil ki siz 20 tane sorun bilin 1 tane bilemeyin sizi almak istemeyen bilmediginize odaklanir. Ha hepsini bilip elenenlerin durumu ayri facia. Mulakatin dogasinda zaten birtakim sorulari bilmek birtakim sorulari bilememek yatar. Ama komisyon robot muamelesi yaptigi icin biz de hepsini bilmemiz gerektigini zannediyoruz.
-
Dernekleri de kazanıp Derneklerden feragat edecek arkadaş var mı acaba?
-
@platypus Muazzam bir soru. Son derece derin ve ileri düzeyde anayasa hukuku bilgisini ölçen bir soru. Zaten bu soruyu bilen anayasa hukunda belli bir olgunluğa erişmiştir, pişmiştir hatta kenarlarından taşıyordur . İnsan hakları hukukunda da büyük bir aşama kaydetmiştir, olgunluğa erişti erişecektir.
-
@platypus Bugün de her yere yazıyorum çok kafa şişirdik. Ama şu soruyu görünce de dayanamadım hakkınızı helal edin
-
@keynesinvarisi o soruyu bilen harvard a giriyomus bilmiyon mu hocam ya
-
@platypus bilmediğim sorulardan biri buydu. Ben de direk bilmiyorum dedim, acaba diyorum "bilmiyorum efendim" deseydim bir şey değişir miydi?
-
@elisa Ben de acaba her defasında efendim diyorum diye mi elediler diyorum
-
@elisa Havada bile dursanız bir şey değişmezdi
-
@hpolitics Mümkün. Öylesine kudretli bir soru
-
@elisa Bu arada bu saatten sonra lüzumsuz bir bilgi ama soru tam olarak kaç kez ilan edildi diye sorulduysa OHAL 1 kez ilan edildi.