Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hukuk + mühendslik kadar iibf sbf giriyor :)))
-
hukuk kaç Kişi giriyor ben 40 gibi gördüm ama daha fazla olabilir. Silinmiş bu arada listeler, niye sildiler anlamadım.
-
-
Listeyi siteye ekleyip bi kaç saat sonra kaldırdılar.
-
Arkadaşlar sınava eşyalarımızla girebiliyor muyuz, bilginiz var mı?
-
@iibfymm aynen yazılmıştı hocam bu dogru mu?
-
Kimin hangi amfide sınava gireceği yazılıydı.
40 kişi hukuktan, yanlış görmediysem 70 kişi de iibf’den vardı.
40 kişinin gireceği hukukta 70’i geçen ilk 48 kişi mülakata kalacak. 🤪 Geçebilsek bari.
Madem bu kadar azdı başvuru, yazılı sınavsız direkt mülakata çağırsalardı keşke. -
Sınav giriş belgesi yok değil mi? Sadece kimlik ve hes kodu ile mi gideceğiz?
-
şimdi gördüm o linkte listeler yayınlanmış. tc no ların ilk 3 ve son 3 hanesiyle ad soyadlarımızın baş harfleri yazıyor.
-
@islimbot evet mevzuata uygun hale getirmişler
-
Bende tam liste var her şey açık. Isteyene gönderebilirim
-
Değerli forum üyeleri,
Bu sınav ilanında belli başları belgeler istiyorlardı yazılıya hak kazananlar için. Herhangi bir belge yayımlandı mı? Takip ediyorum ancak göremedim
-
@dogacan evet ilanda yer alan belgeler ve hes kodu diyor
-
@dogacan ilanda sadece kimlik diyor ayrıca giriş belgesi düzenlenmeyecektir demişler
-
@sbf13 haklısınız kusura bakmayın. Mülakata girmeden önce verilmesi gereken belgeler ile karıştırmışım.
-
Sınava gelirken yanımızda bulunması gereken belgelerden kasıt; kimlik, ehliyet, pasaport veya evlilik cüzdanı.
Bunlardan birinin yanına ek olarak HES kodu da gerekiyor. -
Hes kodunu e devletten çıktı olarak mı götürmemiz gerekir yoksa orada yazılı kodu bildirsek yeter mi bilginiz var mı
-
üniversiteden ilgili kişiyle (0312 906 21 11 ile) görüştüm. kurşun kalem, silgi ve kalemtıraşı bizim getirmemiz gerektiğini söyledi. ancak sınırlı sayıda kalem ve silgiyi de unutanlar için hazır bulunduracaklarmış
-
Yok mu sinava giren Zor muydu sorular ??
-
@Legendary1 gayet rahattı bence sadece mevzuat kısmı biraz karışıktı