Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Legendary1 hocam nerede zorlandınız?
-
@audit sizi hatırladım. şu başlıkta 72 puanla mülakata kalamamıştınız. yazdıklarınızdan bu kez kalacağınızı düşünüyorum, tebrik ederim: https://forum.tercihiniyap.net/topic/4383/2018-kişisel-verileri-koruma-uzman-yardımcılığı-i̇lanı-10-kişi-i̇i̇bf/1432?page=72
-
@audit genel olarak iyi gecti benim ama kurumla ilgili mevzuat calismasi yapmayan o sorulari yapamaz . Bir de bu Portsmouth gibi antin kuntin sorular vardi onlari herkesin yaptigini dusunmuyorum ben. pakistan, türk akım, 93 harbi, soğuk savaş, hatay, kavgam vs cok net bilgi isteyen sorular sizce herkes yapti mi bu tip sorulari ? Vestvestfalya antlaşmasını kaç kisi yapmıştır mesela ! bunlari anca ulusçular net yapmiştir ama Uluscular mevzuati yapti mi bakalim.
-
@bsttt, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hukuktan sınava giren var mı arkadaşlar?
Ben girdim, amfi 1’deydim.
-
Ben de hukuktan girdim. Mevzuat kısmı okuyanlar için kolaydı bence, belli başlı noktalar sorulmuştu. Kişiler verilerin silinmesi, yok edilmesi, anonim hale getirilmesi kavramları ayrı ayrı sorulmuştu mesela, tek maddede açıklanmıştı bunlar kanunda veya yönetmelikte. Genel kültür ve genel yetenek kısmının da zorlayıcı olduğunu düşünmüyorum. Alan kısmı nispeten zor geldi. Hangisi ceza davasının düşme sebeplerinden değildir sorusunda tereddüt ettim, şıklar zamanaşımı af şikayetten vazgeçme sanığın ölümü ve uzlaşmaydı. Onu ne yaptınız acaba?
-
Üniversite soruları yayınlıyor mı acaba?
-
@nominee Belirttiğiniz soruda ben de takıldım, şıkların tamamının düşme nedeni olduğunu düşünüyorum.
-
@Joseph geçen sınav açıklanmadı ama açıklansa keşke
-
@bsttt soru yanlışsa üniversiteyle görüşüp fax vs. yoluyla itiraz edebilirsiniz. gerçi hukuktan giren 40 kişiden 70 alan herkes otomatikman mülakata kalacağından uğraşacağınızı sanmıyorum
-
geçen sınav başlığında üniversiteye yardırmıştım. yine ayni fikirdeyim iibf'de bu kez hatalı soru soru olmasa da. aybü'den bir cacık olmaz. kurum sınavlarında en niteliksiz soru hazırlayan üniversite açık ara farkla burasıdır. beklentiyi düşük tutun
-
@nominee Soruda Tck’ya göre dediği için uzlaşma dedim ben.
Yönetmeliği okumadığım için mevzuat sorularının yarısında zorlandım ve attım. Anayasa ve idare kolay geldi fakat iyuk’ta da zorlandım. Medenide de eşya başta olmak üzere bazılarını attım. -
@vamos Özellikle öncüllü sorularda bazı ifadeler çok özenli yazılmamıştı bence. Hangisi farklıdır diyen bir soru vardı, şıklar çek bono poliçe hisse senedi ve tahvildi. Bu soruyu ne yaptınız?
-
@bsttt Evet, öncüllü sorular değişikti. Kıymetli evrak sorusuna ben tahvil dedim fakat cevap hisse senedi olacaktı büyük ihtimal.
-
Genel kültür ve genel yetenek kısmından hangi soruları hatırladığınızı yazabilir misiniz?
-
Tarihten hatırladıklarım; 3.selim meşveret meclisi, hatay 1939, yönetici sıfatları bodun, bilirkişi ehl-i vukuf, balkan antantı moldova.
-
@vamos 3. selim döneminde değildir sorusunun cevabı asakiri mansurei muhammediyenin kurulması. cevabı topkapı sarayı ve devletçilik olan sorular da vardı. hangisi kutadgu bilig için doğru değildir sorusu da islam öncesi yazılmış olmasıydı
-
@islimbot Evet 3.selim sorusunu yanlış yapmışım, kutadgu bilig sorusunu da yanlış yaptım büyük ihtimal. Bir de şark meseleli soru vardı “Türk toplumunu da içine almak”lı cevabı işaretledim, emin değilim.
-
İktisattaki doğrusal üretim... esneklik sorusunun cevabi neydi ?
-
@audit sonsuz esnek
-
@islimbot bi de kötü geçti diyosun hocam