Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Joseph, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İibf için 85 gibi puanım geliyor, sıralama gelir mi bilmiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için
Nasi 85 hesapladiniz sorular yayinlandi mi ki
-
@Legendary1 espri yaptım hocam. Hayırlısı hakkımız da.
-
İibf için soruyorum vergide bir soruda cezanın kaç kat kesileceğini soruyordu. O soruyu tam olarak hatırlayan var mı?
-
@atanmamgerek vergi ziyan kacakcklkkla birleşirse. Sanirim 3 kati olacaktı.
-
@audit teşekkürler hocam
-
Türkçe sorularında noktalama işareti, yazım yanlışı, gözlemci bakış açısı, anlatım bozukluğu sorusunda içinde kalem geçen şık, fiilimsi sayısı 4 ve tercümanlı sorudan başka ne vardı?
-
Libya ile imzalanan Doğu Akdeniz'e ilişkin anlaşma sorusunun cevabı ne olacaktı?
-
@nominee en mantıklı şık açık deniz geldi bana.
-
İşsizlik oranı ve ekonomideki tüketim tutarını isteyen sorular vardı. İşsizlik oranının 7 buldum sanırım.
-
@nominee ben internetten baktım kıta sahanlığı olarak okudum
-
Geçen sene 700 kağıt 10 günde okunmuş ama sadece puan açıklanmış anladığım kadarıyla. Forumda puan sıralaması yapılmış. Bu sene 140 kağıt kaç günde okunur tahminleri alalım
-
@mutlakbutlan yakında açıklanması gerekir öyleyse..acaba puanların açıklanması ile mülakat listelerinin ilanı ne kadar sürdü? soru soruyu doğuruyor
-
@mutlakbutlan puan aciklarken siralama veya mulakata girip giremeyecegi yazmiyo muydu adayin acaba ?
-
@Legendary1 anladığım kadarıyla yazmıyor
-
Geçen sene ben girmedim ama okuduklarımdan bunu çıkardım. Biraz değişik bir süreç geçirmişler. Tecrübeli kişileri bekliyoruz başlığa
-
@Legendary1 puan açıklanırken sıralamamız yazmıyordu, sadece mülakata kaldınız/elendiniz yazıyordu. mülakat tarihi ise puanla beraber açıklanmıştı.
-
kurduğum cümleler açık değilmiş gibi hissettim daha net olmak adına; sonuç sayfasında puanımız, mülakat durumumuz, mülakat tarihimiz yazıyordu.
-
@mutlakbutlan evet o kişi benim .geçen yıl mülakattan elendim .Kesinlikle ad felan açıklanmıyor .Öylesine bir sureç yasanıyor .Kuruma güvenmediğim ve nasıl olsa yine eleneceğim için başvuru bile yapmadım .Zaten kurum ilk alımı olmasına rağmen doluydu .Her yerden adam getirmişler .Geçici mühendis uzman ve memurlar vardı .Nasıl geldilerse artık .Belki de kalıcı olmuşlardır bilemiyorum.Zaten kurum adalet bakanlığına bağlı .Nasıl bir liyakat olduğunu hakimlik sınavından anlarsınız .Veri koruma adı altında liste aciklamiyorlar .Mülakata girecek arkadaşlara tavsiyem çok bi şey beklemeyin .Olursa şaşırırsınız , olmazsa üzülmezsiniz en azından .
-
Arkadaslar basvuru az oldugu için genel bir sıralama mı yapılır sizce yoksa bölüm bazlı mı? Yani ibibf için ilk 16 mı olur yoksa 96 mı? Şahsi fikrim genel bir sıralama olacagı yönünde. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@sbf13 cb iletişim merkezinin sınavındaki gibi havuz liste yapılmasının düşük de olsa ihtimali var bana göre. ama tabi ki kurumun ihtiyacı olan alanda tavizi yoksa veya diğer alanlardan giren arkadaşların puanları tatmin ediciyse sanmıyorum havuz liste olacağını.