Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
iibf alandan hatırladığınız sorular var mı arkadaşlar? Hangisi ekonomik bir yapıdır/örgüttür gibi bir soru vardı cevaplarda d-8, europol vardı. Cevabı Say yasası olan soru vardı.
Gk-gy de Türkçede durum öykücülüğü diye bi cevap vardı tabi benimki yanlışta olabilir. -
@Legendary1 hocam gk gy 30'da 25 d ama mevzuat ve alan parlak değil. iktisatta cevabı sonsuz olan ikame esnekliğini 1 yaptım. mevzuat tahminen 13 d gelir. alan kısmı da 50'de 38 d gelir. 76 doğru ile giremem ilk 16'ya.
-
Hangisi mgk üyesidir diyordu cevaplarda cb yardımcıları, emniyet genel müdürü vardı. Bir mgk sorusu daha vardı onda da hangisi mgk üyesi değildir diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@just Türkçedeki soruya ben gözlemci bakış açısı değildir dedim, emin değilim
-
Matematikte denklem sorusu vardı. Cevabı tüm reel sayılar kümesi verir diyordu. a+b soruyordu.
-
@just cumhurbaşkanı yardımcılarıyla ilgili bir soru vardı. Kim seçer gibi birşeydi. Cevabı hiyerarşi olan bir soru vardı. İthal ikamecilikle ilgili bir soru vardı ne zaman dünyada ortaya çıkmıştır ya da uygulanmaya başlanmıştır gibi. Türkiye ekonomisinde cevabında ithal ikamecilik olan bir soru vardı ama tam olarak hatırlamıyorum.
-
@audit bu soru öncüllü olan değil, değil mi?
-
@just hayir o değil. Onucullude negatif pozitif vardi.
Bu içerisinde a b ve x olan denklem eşitliği. -
@audit sizin dediğiniz soruyu hatırladım ben cevabı 12 buldum. Siz ne yaptınız?
-
@just ben bunu çözemedim.
-
Baskanlik müşavir alimi şartı ile ilgili bir soru vardı. Ben mi bulamiyorum mevzuatta? Cevabı neydi?
-
@audit evet cevaplarında öğretim görevlisi olmak, 10 yıl kamuda çalışmak, bulunduğu kurumda halihazırda daire başkanı olmak gibi şeyler vardı. Cevabını bilen yazabilir mi lütfen. Kanun değil ama yönetnelikte mi var acaba cevabı
-
@just KVKK Teşkilat Yönetmeliği 22. maddeye göre "Başkanlık müşaviri kadrolarına Kurumdan atanacakların en az daire başkanı veya Kurul üyesi olarak görev yapmış olmaları; Kurum dışından atanacakların kamuda en az on yıllık mesleki tecrübeye veya doktora derecesinde akademik unvana sahip olmaları gerekir" imiş.
-
@nominee teşekkürler
-
@nominee bize hangisi sorulmuştıu
-
İibf için 85 gibi puanım geliyor, sıralama gelir mi bilmiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için
-
@sbf13 Kurumdan veya kurum dışından diye bir ayrım yapılmamıştı diye hatırlıyorum ama emin değilim.
-
@nominee kurum dışı hocam soruda
-
@audit, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Matematikte denklem sorusu vardı. Cevabı tüm reel sayılar kümesi verir diyordu. a+b soruyordu.
Bunu kaç yaptiniz?
-
5018 sayili kanun yüzde sorusu vardı.