Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
@Laska sizin mülakatinizdan önceki iş günü müydü görüşme yaptiginiz gün yoksa bu mailden sonra mi görüşme yaptiniz mülakata zaman varken yani ?
-
@Legendary1 hayır benim mülakat haftaya. Bugün mail gelince şaşırdım zaten. Bi de spam kutusuna düşmüş, öğleden sonra gördüm hemen aradım. Akabinde linke tıklayıp zoom a bağlandım.
-
@Laska anladim teşekkürler hocam
-
@Laska merhaba, test mülakatı nasıl geçiyor acaba resmî kıyafet mi giymek gerekir mi
-
@Legendary1 rica ederim
-
@liquiditytrap hocam normal giyinseniz de olur diye düşünüyorum çünkü sadece kameranızın/mikrofonunuzun çalışıp çalışmadığına bakıyorlar. Bilgi işlemden biriyle görüştüm. Zaten bir iki dk sürdü o kadar.
-
Arkadaşlar, bu kurumda uzmanlar patent, marka araştırma-inceleme raporu mu veriyor? Yapılan işin tam olarak ne olduğu konusunda fikri olan var mı? Kurum nasıl, yoğunluk vs gibi yazabilirseniz sevinirim.
-
Arkadaşlar mülakatlara giren arkadaşlarımız genel bilgi verebilirler mi... Direk olarak ne sordular değil de komisyonun tavrı , kaç dakika sürdüğü gibi... Çok fazla belirsizlik var İşletmeden kaç kişi mülakata kaldı bilmiyoruz bile...
-
Arkadaşlar,mülakat aşamasında bağlantıda sknti yaşayan oldu mu , laptopunuza telefon kulaklığı mi taktınız bu arada , yardimci olursanız memnun olurum.
-
@margaret burdakilerden bi cacik olmaz boşuna sormayin
-
@Legendary1 Eskiden böyle değildi. Yaklaşık 1 yıldır o dediğiniz dalga var. O da artık çok yığılmanın bize bir hediyesi midir nedir!
-
En son mülakat tarihini bilen var mi veya siz ne zaman giriyosunuz tarih olarak ?
-
Mülakata bugün işletme bölümünden girdim.
Sorular mezun olduğunuz bölümle alakalı genel olarak ve sorudan soru türetiyorlardı.
Bana zor geldi . İnternet ortamında ilk kez mülakatı deneyimlemiş oldum. Artık hayırlısı -
Gördügüm en iyi komisyondu, enerjileri yeter yani o kadar söyleyeyim. Umarim hakeden herkes basarili olur.
-
@bengidönüş hocam siz daha iyi bilirsiniz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Örneğin mülakatta bilmediğimiz sorular olursa elenir miyiz benim hatırlayamadıklarım da oldu da
-
Arkadaşlar işletme pazartesi mi başladı acaba , en azından kac kişinin çağrıldığıni bilsek biraz daha ümitvari olurduk, bu arada henüz mülakata girmedim ben
-
Mülakatlar bittikten sonra 15 gün icinde aciklanir yaziyor mevzuatta. En son kimler giriyor herkes girdigi tarihi yazsa bi çıkarımda bulunabiliriz.
-
@Maslow, içinde söyledi: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@bengidönüş hocam siz daha iyi bilirsiniz çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Örneğin mülakatta bilmediğimiz sorular olursa elenir miyiz benim hatırlayamadıklarım da oldu da
Soruları bilmek mülakat kazandırır veya bilenemek kaybettirir diye bi şey yok. Kimi isterlerse onu alirlar cok da bi onemi yok sizin cevaplarinizin.
-
@Legendary1, içinde söyledi: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
ben kabataslak hesapladım aslında. ilk mülakat 14 eylül de başlamıştı. 120 kişi alınacak, 3 katı aday mülakata alınıyor maksimum. 360 aday yapar. öğleden önce 10, öğleden sonra 10 kişi alınsa günlük 20 kişi yapar. 360/20=18 günde mülakatların bitmesi lazım. 3 hafta içi yapılan mülakatlar 15 gün eder. hadi aksaklık oldu diyelim 18 değil de 20 günde tamamlansa haftaya cumaya kadar biter mülakatlar. benim öngörüm en geç 23 ekim+-2'de açıklanmasıdır.
-
@Laska teşekkürler hocam