TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    kasım 2020 i̇dari yargı hakimliği
    261
    3105
    345891
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      marxistkeynesyen @vasathane Son düzenleyen: marxistkeynesyen

@vasathane monopolun var diye biliyorum mikro+makro tek kitap şeklinde

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • V
        vasathane Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

arkadaşlar yetki,yargıç,tebliğ ve özgün 'ün idari hakimlik kitaplarından son baskısını sipariş eden ve teslim alan oldu mu ? ben bunlardan birini almayı düşünüyorum açıkçası ama ilandan sonra hemen hazırlayıp da acele ile piyasaya mı sürdüler onu bilemedim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • V
          vasathane Hazine ve Maliye Bakanlığı @marxistkeynesyen Son düzenleyen:

@marxistkeynesyen esasında analiz iktisat var bende bu dediğiniz de analiz başlığı taşıyor. acaba bendekinden mi gitsem diye tereddüt ettim. elden bir karşılaştırırırım artık . çok teşekkürler.

• V
            vuralkara Son düzenleyen:

Arkadaşlar Medeni ve borçlar hukukuna sadece kanundan çalışsam sizce yeterli olur mu

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • T
              tuna k. Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizce hangisi alınmalıdır? Aralarında baya fiyat farkı var:

• KONSENSUS ADLİ-İDARİ HÂKİMLİK Hukuk Soru Bankası Nisan 2020 -->350 tl

• MÜESSİR Adli-İdari Hakimlik Çıkmış Soru Bankası ve Çözümleri Temsil Kitap Yayınları Eylül 2019 -->228 tl

M I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                marxistkeynesyen @tuna k. Son düzenleyen:

@tuna-k muessirin yeni basımı çıkacak şu aralar

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • T
                  tuna k. @marxistkeynesyen Son düzenleyen:

@marxistkeynesyen teşekkür ederim. bu kitabın içeriği hoşuma gidiyordu ama basım eski old için alasım yoktu

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • O
                    olursaolur @vuralkara Son düzenleyen:

@vuralkara olmayabilir hocam olay sorularında zorlanirsiniz muhtemelen

• I
                      idarihakimmm @tuna k. Son düzenleyen:

@tuna-k hocam konsensus KPSS suan 210 lira birtek medeni usul ve vergi yok ... vergi için matrah soru bankası ile desteklerseniz yeterli olur bence ...

• Z
                        zenginmemur @tuna k. Son düzenleyen:

@tuna-k müessir nasıl hocam?Geçen sınavda onu kullanmamıştim.Bu sefer denemeyi düşünüyorum

• A
                          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Mehmet Kodakoglu mayıs 2020 medeni usul hukuku konu kitabı güncellemeleri

https://s4.dosya.tc/server11/5c6hwj/Medeni_Usul_Hukuku_Kodakoglu_Guncelleme__1_.pdf.html

• K
                            kykm Son düzenleyen:

Merhaba. Borçlar hukuku için Serkan Karaoğlunun notu ve mevzuat okuması sınav için yeterli olur mu Yoksa başka bir kaynağa bakmak gerekli midir ?

• H
                              hyrls Son düzenleyen:

İyi çalışmalar arkadaşlar. Temiz çalışmış özellikle vergi idare iyuk yerleri tertemiz olan
                              2018 hakimlik Kampı konu anlatimi
                              2018 monopol konu anlatımı
                              2018 konsensus çıkmış sorular
                              2019 müessir çıkmış sorular
                              Son viraj kamu hukuku konu anlatimi
                              Şematik medeni hukuk
                              Özal duran hocanın anayasa dersi şematik notları
                              Monopol dershanesinin kursuna gitmiştim derslerden temize çekilmiş anlaşılır spirallenmis not
                              Fetihname konu +soru+ deneme
                              A4 boyutunda spirallenmiş kanunlar
                              Uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler msj atabilir. Setlerin içinden istediğinizide alabilirsiniz.

• T
                                tuna k. @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla faydalı bir kitaba benziyor.

• B
                                  bydaler Son düzenleyen:

ahmet nohtcunun altın serisinin yeni başımı çıkacak mı arkadaşlar? piyasada olan son basım galiba şubat 20 olan , yeni bir basım gelecek mi

• kendinehakime
                                    kendinehakime Son düzenleyen:

Arkadaşlar aranızda hem kaymakamlık hem de hakimliğe hazırlanan var mı???

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

T F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • T
                                      tahir_soylu @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime Ben hazırlanıyorum. Ama kaymakamlık sınavının önce olma ihtimali beni biraz düşündürüyor.

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • kendinehakime
                                        kendinehakime @tahir_soylu Son düzenleyen:

@tahir_soylu, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@kendinehakime Ben hazırlanıyorum. Ama kaymakamlık sınavının önce olma ihtimali beni biraz düşündürüyor.

Ben korktum. Zaten yoğun bir kurumdayım.ders calısma vaktım cok kısıtlı. Ben de kaymakamlıgı tercih ettım ekimde sınav olacak dedıklerı ıcın. Ekimden sonra hakimlik için soru cozumu ıle tekrar girecegım bakalım. Siz ne yapmaya karar verdınız?

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• F
                                          friedman-25 @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime kaymakamlığı geçen yıl 2 soruyla kaçırmama rağmen bu sene hazırlanmıyorum hakimliği deniycem ikisini birlikte götürmek ikisinide riske atar gibi çünkü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • T
                                            tahir_soylu @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime önceki senelerde kaymakamlığı denedim olumlu sonuca ulaşamadığım için bu deneyim dolayısıyla bu sene %60 hakimlik %40 kaymakamlık çalışarak süreci sürdürmeye çalışıyorum.

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 155
                                            • 156
                                            • 5 / 156
                                            • İlk ileti