21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Gy 25 alan 51 ihtimal var mı ?
-
@hakimehanımm Ortak alan benim 35 soruda 33 ss ile ciddi katkısı olur herhalde
-
@alp9292 bu sene kaynakamlık geçen seneye göre çok daha zordu. Yaklaşık 6-7 soru fazladan detay soru vardı. Geçen sene 75,5 ile kapattı bu sene 72,5 ile kapattı.
İdari de bu yıl 4 bin fazladan başvuru var. Geçen seneye göre hemen hemen aynı zorlukta sınav. Bi tık kolay bile denebilir. 81 vs olabilir. Bana geçen seneye göre daha yüksek kapatacak gibi geliyor. Umalım kazananların çoğu forumda olduğu için bu kadar yüksek sonuçlar geliyordur ve düşük kapatır.
-
@kurtarslan Maalesef kardeşim
-
Alan ağırlıklı 78 79 doğrusu olanlar sağlam Referans aramaya başlasınlar sonra üzülmeyin
-
@kurtarslan alan çok az hocam bumdam dolayı kurtarmaz ama gk muazzam
-
@azy Ne 81'i uçma o kadar kardeşim. Geçen seneki sınavdan bi tık zordu. Geçen sene kazananların dahi yapamadığı bir sınavdan bahsediyoruz. Buraya her yazan doğru yazıyor mu zannediyorsun. 78 ile kapatır yine.
-
@kemankeşş2 Tecrübe konuşuyor tecrübe
-
GKGY: 28
Ortak: 26
İdari: 26Arkadaşlar olmaz gibi mi?
-
@city-of-justice inşallah gelir
-
Bu sınav geçen seneden daha zordu deniliyordu geçen sene 78 ile kapatmıştı bu sene 76-77 doğrulara düşmez mi arkadaşlar hayal mi olur beklemek
-
@yts7718, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
GKGY: 28
Ortak: 26
İdari: 26Arkadaşlar olmaz gibi mi?
Bir yorum alsam
-
@sgkemekcisi Alan ağırlıklı 78 ve üstü garanti gözüyle bakıyoruz. 77 ye kadar esneyebilir ama 76 zor ihtimal bence diğer tecrübeli arkadaşlarımızın izlenimleri de benim için değerlidir.
-
@yts7718 standart sapma öyle bi şey ki zar atmaya benziyor gerçekten çok enteresan sonuçlar verebilir hocam yani olur desek olmayabilir olmaz desek olabilir en iyisi sabırla her ihtimali göze alarak beklemek olacak sizin için hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz umarım başarılı olursunuz
-
@yts7718 Alan baya bi düşük vallahi zorlandım yorum yapmakta yoksa gygk efsane yapmışsın gerçekten doğruysa
-
@simer93 daha ne olsun mülakattasınız kesin tebrikler ... en çok 80’de kapatır 81 olmaz
-
@city-of-justice peki siz geçen seneyle kıyasladığınızda daha nasıl buldunuz sınavın zorluk derecesini.
-
@yts7718 şunu da ekleyeyim gy gk den sapmalarla birlikte ham halinden belirgin şekilde yüksek alacağınızı düşünüyorum genelde yüksek yapılan bi alan değil geneliyat önemsemiyor ham puanı az diye ama sapmayı hesap etmiyorlar ben geçen sene 29 yapmıştım sadece oradan olmasa da büyük oranda bu alandan olmak üzere 5 küsür puan bir sapma getirdi
-
@sgkemekcisi Gecen senenin kopyası olarak görüyorum. Ne çok zordu ne çok kolaydı. Geçen yıl kamu hukuklari zorlamislardi bu sene de hmk, vergi, borçlar gibi özel hukuklar zordu. Mat, türkçe ve tarih her zamanki gibi zordu. Dikkatimi çeken vatandaşlık kısmından da Çakar oldular 2 senedir. Anayasa şikayeti ilk kez duydum.
-
@hakimehanımm kim diyo 78 ile kapattı diye ben 79 ile giremedim mülakata