21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@trkunc Algı yapma boşuna geçen yıl ben 58-17 ile 82,15 aldım ve kıl payı kaçtı mülakat. Bu sefer ipi göğüsledik çok şükür
-
Hocam 2018de gk 29 yapmıştım hiç gelmedi sapma o yüzden umudum yok
-
Bence 80 i beklemek lazım sınır olarak, ben geçen senenin bir ya da iki üstü olabileceğini düşünüyorum.. umarım yanılırım
-
@yts7718 sizin çok ilginç bir sonuç olmuş dikkatimi çekti gerçekten. 28 çok iyi olmuş ama 52 de normalin biraz gerisinde. Ama 80 geldiği için ben sizin mülakata kaldığınızı düşünüyorum. Ben de 23 27 28 yaptım toplam 78. Iyuk full iktisat full hmk 2 yanlış ceza 1 yanlış geldi. Bunlardan dolayı umudum var
-
Herkese merhabalar.
Öncelikle geçmiş olsun herkese.
Bu sınav geçen seneki sınava göre alan soruları olarak bir tık daha kolaydı. Gk gy ise geçen seneye göre bir tık daha zordu. Sınavda stardart sapmanın yüksek getireceği konular ise hmk, ceza. Borçlar. Bunun dışında hemen hepsi aynı standart sapma getirir. Alan ağırlıklı 79 neti olanlar sınırda onu söyliyim. 82 alan ağırlıklı doğrusu olanlar mülakatta yerini alır. Onun dışındakiler için çok üzgünüm hevesiniz kırılmasın ama gelmez -
@city-of-justice ne algı yapıcam ben, sabahtan beri sataşıyorsun herkese 2018 de 79 doğru ile girmedim diyorum
-
Merhaba, tipleştirmeye takmış biri olarak ne yazıkki vergideki tek yanlışım oldu.
genel kültür/genel yetenek : 19 ( türkçe matematik yanlışlarım ağırlıklı, tarihte 10 dğrum var)
İdari Oturum : 27 (iktisat cezadan yanlışlarım, borçlar ve vergi full )
ortak alan : 31 doğru, ( hmk da bir yanlış, medenide 3 yanlış sadece)toplam: ağırlığa baktığınızda umut var mı
-
@hakimehanımm sayın hakime hanım siz yetkili birine benziyorsunuz gk 18 ortak 33 idari 29 bir yorum yapar mısınız.şu başlıkta bir benim sorular cevaplanmıyor nedense
-
@zephead 3 kere girdim bu sınava 2018 ‘de alan ağırlıklı 79 doğrum vardı 303. Oldum siz büyük ihtimalle mülakattasınız şimdiden hayırlı olsun
-
Kaymakalik sonrasi bunu da deneyim demistim.
Gk-gy: 23
Ortak alan: 28
İdari:25
Saglik olsun. -
@trkunc allah razı olsun hocam teşekkür ederim ,inşallah kalırım mülakata allah size de nasip etsin
-
84 Doğru ile gelir mi hocam
-
@dikey Yok gelmez Hayırlı olsun kardeşim
-
Arkadaşlar sapma soru başına mı geliyor yoksa ders başına mı? Bir de 2018de neredeyse hiç sapma yokken 2019da çok sapma oluşmasının sebebi nedir?
-
@yts7718 Sapma hesaplaması değişti kardeşim ve ilk kez geçen yıl 2019 sınavında uygulandı. Soru bazında sapma geldi
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@trkunc Algı yapma boşuna geçen yıl ben 58-17 ile 82,15 aldım ve kıl payı kaçtı mülakat. Bu sefer ipi göğüsledik çok şükür
dostum, doğruların ağırlıklı nerdendi, kendi açımdan bir standart sapma yapmaya çalşıyorum. geçen seneki gibi olursa, tam sınırdayım.
sen geçen sene bu arkadaşın yarım puan gerisinde kalmışsın, 54 alan, 24 genel kültür yapmış,
https://www.tercihiniyap.net/haber/29-aralik-2019-adli-hakimlik-sinavi-kacla-kapatti-taban-puani-kac-h9824.html -
@city-of-justice eyvallah hocam
-
82 (58-24) doğru ben de yer alabilir miyim? Tecrübeli değilim bilmiyorum.
-
Facebook grubu var mı?
-
@adanalı Alan ağırlıklı 58 doğrum vardı gygk ise 17 doğru vardı. Çok kötü olmuştum geçen yıl ya alandan 1 soru beni mülakat potasına sokacakti ama neyse acısını bu sene çıkarttım