21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Her sene yüksek kapatacak denir 78 doğru ile kapatır. 2018 Sınavı 2019 dan kolaydı, bence bu senki sınav ile denkti hem 2018 hem 2019 da 78 doğru ile kapattı moral bozmaya gerek yok bence. Bu sene sapma az gelebilir puan olarak 81-82 arası kapatır.
-
@hakimehanımm bence en kritik benimkisi
23gkgy 55alan hatta gireceksem 300. olarak gireceğimi düşünüyorum -
İdari yargı 31
Ortak alan 31
gk-gy 16
Tarih yaktı beni, çok kırıtik sınırdayız heralde -
Arkadaşlar 54 alan 23 GK-GY hayal mi sizce:)
-
Sapma ders ders mi hesaplanıyor bileniniz varsa cevap verebilir mi
-
@kymkm109 inşallah olur hocam. hakikaten siz 300. Olursanız forumdan çıkmış olacak tek mülakata kalalım da 300 fark etmez
-
@samsun615542 alanınız çok iyi hatta idari alan baya iyi belki kurtarır
-
24 gkgy
59 alan
Sizce durum nedir gelir mi -
İyi akşamlar, deneyimli arkadaşlar olur mu be dersiniz
Genel kültür genel yetenek : 23
Ortak alan diğeri: 31
İdari yargı : 29 -
Ben geçen yıl 32 29 20 yapmıştım puanım ilk hesaplanana göre 84 kusurdu. Bu yıl sadece 15 gün bakabildim sağlık sorunlarından dolayı ve sınavdan çok mutsuz çıktım açıkçası geçen yıla göre bana zor geldi sınav özellikle tarih ve ortak alan bilgisi.
Bu yıl netlerim 29 30 22. Cevap anahtarını kontrol ettikten sonra çok kısa umutlandım ama buraya bakınca insanın morali bozuluyor maşallah coşmuş millet tabi gözümüz yok Allah çalışan çabalayan herkesin gönlüne göre versin. -
Tek umudum alan zaten İnşallah vallahi, standart sapma nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, sapma yüksek gelirse belki @hakimehanımm
-
@samsun615542 kazanmışsınız hayırlı olsun
-
GKGY: 28
Ortak: 26
İdari: 26Arkadaşlar olmaz gibi mi?
-
21 gkgy
31 ortak alan
29 idari yargı olur mu deneyımlı arkadaslar ne dersiniz -
@kd16 bende 22 31 30 yaptım foruma girince moraller suya indi
-
@shhdhshshs biraz zor görünüyor alan düşük
-
@city-of-justice kardeşim özrünü dileyecek misin dileyecem demiştin çünkü ? hem taşınmaz vaadinde patladın hem de iddet sorusunda patladın. ikisi de benim dediğim gibi geldi millet aptal değil, bazen karşındaki insanların da bir şeyler bilebileceğini düşünsen iyi olur, her neyse, sanıyorum mülakata kaldın, mülakatta görüşmek üzere
-
@aintmadatcha Daha önceki sayfada özür dilemistik zaten tekrar özür dileriz hiç sıkıntı değil. Yeterki kalpler bir olsun. Bir soru için kalp kırmaya değmez. Taşınmaz vaadini yanlış saymıştım zaten. Ancak oddet süresi sürpriz oldu benim için. Yine de Alan: 61 ve gygk:18 ..Çok teşekkür ederim inşallah mülakatta görüşürüz
-
İnşallah hocam da ben sanmıyorum neden öyle dediniz @marsiyal
-
@samsun615542 soru bazında hesaplanıyor hocam kimsenin yapamadığı soruları yaptıysanız yüksek gelir sapmanız