21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Beyler 25 gk gy
57 diğeri umut var midir? -
@fkoseli aynı benimde böyle netler bakalım hayırlısı büyük ihtimalle ilk 300 e girer bu netler
-
@vatandaş123 Kesin mülakattasin kardeşim hayırlı olsun şimdiden görüşmek üzere mülakatta:)
-
@bcbc3434 hayırlısı diyelim ama yükseltmeme rağmen gözün korktu, bu sene idari uçuyor gerçekten
-
@city-of-justice düşük gibi geldi bana netlerim
-
@fkoseli bu netlerde eğer yetmiyosa yapacak bişey yok
-
@alp9292 Gecen yıl şimdiki netimin 4 aşağısında yapmıştım yani totalde yapmıştım alan sayısı 58'di ve mülakatın kıyısından dönmüştüm 1 soru dahi olsa mülakattaydim. Ancak şimdi alandan 3 soru daha fazla yaptım ve kritik 60 doğru sayısının üstüne aşarak 61 doğru yaptım gygk geçen seneye göre 1 fazla yaptım. Daha napalım sence söyler misin. ikimizin netleri de aynı ve mulakattayiz kardeşim hayırlı olsun ikimize de
-
@alp9292 kardesim canını sıkma yuzde 99 mulakatsın referans aramaya baslayabilirsin
-
@necipuysalll Alp kardeşim bana inanmiyorsan bir diğer tecrübeli kardeşimiz Necip uysal doğru söylüyor. Hayırlı olsun hepimize
-
@vatandaş123 Relax ol kardeşim mülakattasın Allahın izniyle tadını çıkar
-
19(gk gy) 28(ortak alan) 31(idari )olur mu bee bir ümit
-
@city-of-justice eyvallah kardeşim rahatlattın umarım
-
@corrieredello Gelme ihtimali yüksek kardeşim
-
@bcbc3434 ben son kez girdim olsun ya da olmasın
-
31 ortak alan 30 alan 27 gy gk bu sene netler yüksek gibi 90 üstü yapmamak içten bile değildi moral bozmak istemem ama yüksek kapatacak sanki
-
GKGY: 28
Ortak: 26
İdari: 26Arkadaşlar olmaz gibi mi?
-
Ben de geçen yıl 1 soru ile kaçırmıştım. Bana bu yıl sorular çok kolay geldi, moral bozmak için yazmıyorum nitekim ben de aynı durumdayım ancak bana bu kez (net sayısı olarak) çok yüksek kapatacak gibi geliyor.
-
Merhabalar herkese geçmiş olsun , umarım herkes gönlünün istediği yere girer .
Gkgy-21
Alan :32
İdari:30
Sizce durum nedir ? -
Peki bisey daha ortaya atmak istiyorum. Bu seneki kaymakamlık sinavina katilim nasildi ve puan durumunda gecen seneye gore bariz bi degisiklik oldumu.
Ben bu sene hakimlik sinavina katiliminda dusuk oldugunu düşünüyorum diger sinavlarinda bu sinavi etkiledigini düşünüyorum.
Ben mesela sadece hakimlik sinavina girerim sadece baska biseye bakmiyorum hic. -
gk 18 ortak 33 idari 29 gelir mi sizce arkadaşlar