21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@dlkaptan Kolay olduğu için zaten 75 yapmışsin zor olsa full yapacaktın herhalde Sınav zordu kardeşim paylaşılanlara göre 60 ve üzeri yapan çok ciddi kitle yok. Geçen seneki mülakata kalan arkadaşlarımla görüştüm sınavın zor olduğunu özellikle vergi, hmk, tarih, borçlar ve medeni zor olduğunu söylediler.
-
@city-of-justice Alanda 60 ve üzeri çok ciddi kitle yok diyecektim. Total olarak algılalanmasın
-
@paretowilfredo @mk-ank @genclerbirlikli
üstadlarım @city-of-justice adlı arkadaşımız gelene geçen salça oluyor gerekeni yapar mısınız rica etsek? -
@city-of-justice valla hocam diğer sınav sonrası 1 ay ceza, borçlar, hmk ve medeni bakar girerim diye düşündüm, sınav sonrası epey yorulduğumu hissettim ve hiç bakmadım (keşke baksaymışım, sanırım idari yargı testinden 3 ya da 4 soru bizi potaya sokacaktı). Sınav günü de sırf para verdim diye gittim sınava bilmeyene kolay gelirmiş belki de ondandır bu düşüncemiz.
-
Gy _gk : 18 dogru
Ortak : 29 dogru
Alan: 32 dogruKendime cok sinirlendim kafa karisikligi dikatsizlik yuzunden valla 5 soruyuda ben kendime etmisim resmen . Kritik yerdeyim hayirlisi olsun
-
@city-of-justice benimde birebir ayni seninle nasil emin oluyosun anlamadım
-
humk maddi bakışların tek başına tespit davasına konu olması iptal edilmişti diye hatırlıyorum dikkatini çeken oldu mu hiç?
-
GkGy : 25
Ortak Alan : 33
İdari Yargı : 33
Allah emek veren herkese nasip etsin. -
@city-of-justice, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@rumelili Sen mülakata kalabildin mi ki de böyle veledlik yapıyorsun
Bu artık çok abarttı totoştan sonra durulur dedik ama herkese saldırı boyutuna geçti. Bir de @paretowilfredo beni tanır sıkıntı yok gibisinden konuşuyor. Bir müdahale edilmeli diye düşünüyorum artık @Antimülakat @paretowilfredo
-
Gky: 26
Ortak: 30
Alan: 32 -
@abcde maddi vakıa lar olacak
@abcde, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
humk maddi bakışların tek başına tespit davasına konu olması iptal edilmişti diye hatırlıyorum dikkatini çeken oldu mu hiç?
-
Arkadaşlar vergi nin sapması fazla oluyor deniliyor doğrumudur
-
@efe_yakup tecrübe sahibisiniz bu sınav ile ilgili hocam sizce daha önce ki sınavlara göre zorluk derecesi nedir nasıldır?
-
Gy-gk 24
Ortak 31
Idari 26Allah emek veren herkese nasip eder insallah
-
@abcde anladimneyden bahsettiğini şuan aklima tam o,aram gelmiyor ama anımsıyorum. Sorularla bir ilgisi yok dedigin konunun
-
@kamikaze idari kısmı 2018 e yakın geçen seneden kolay gibi. Ortak alan bi tik zor geldi bana hocam
-
Gygk 18 ( tarih yaktı beni )
Ortak 29
İdari 30 -
Gkgy 24
Ortak alan 31
İdari 31
Geçen yıl 72 doğrum vardı...
İlk defa içindeyim galiba.. -
ya şöyle bir durum var.. türkiye genelinde girilen bir sınav söz konusu ve bu sınavda alandan 60 üzeri yapan büyük ihtimalle mülakata kalıyor. şimdi mesele şu ki yazılanlara bakınca her sayfada en az 1 - 2 tane 60 üstü yapan var alandan. yani bu forum öyle bir örneklem ki maşallah mülakata kesin kalacaklar toplanmış buraya. boşuna doğrularınızı yanlışlarını girmeyin. şahsen benim 60 - 20 civarı netim olsa değil buraya yazmak, diğer sınava kadar buranın yüzüne bile bakmazdım. adam 66 alan yazmış. ya gidin Allah aşkına...
-
hukukçu olarak ben de 25 gkgy, 30 ortak, 29 alan
ile yerimi alayım, yükselttim geçen seneye göre ama gördüğüm kadarıyla oldukça yüksek netler de var. hakkımızda hayırlısı diyerek başlayalım sürece.