21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@aintmadatcha aynı durumu yaşadım.. haklı.. bu yıl da 23/60 beni de ekleyebilirsiniz
-
Merhaba herkese. Geçen sene burda anket yapılmıştı, aşağı yukarı doğru sonuçlar da vermişti. Bu sene yapan olmadı lâkin facebookta gördüğüm anketi buraya bırakıyorum. Katılım gösterirseniz bir fikir edinebiliriz.
-
@idarihakim4 geçen sene kaç doğru ile mülakata kalmıştınız doğru sayısı dağılımınız nasıldı?
-
Arkadaşlar sizlere standart sapmanın etkisini örnek vermek istiyorum.2019 hakimlik sınavında benim 20 gy gk 30 ortak 27 idari vardı sıralama 400 küsür.Arkadaşımın 20 gy gk 27 ortak 30 idari sıralama 300 küsür. Aramızda 120 kişi ve 1 puan fark vardı.
-
@mülkiyeli-1 ders bazında hangileri fark açtı hocam? 30-28 benim de merak ettim
-
@ozbekfrkn benim vergide 5 yanlışım vardı arkadaşımın 2 yanlışı vardı. Ortak alandaki farkı bilmiyorum.
-
@mülkiyeli-1 idari alanı yüksek olana sapma fazla gelecek gibi bu sene de
-
İki senenin listesi de az çok benziyor. Bu senekindr katılımcı sayısı daha az. +1 79 diyorum tahmin olarak maksimum
-
@idarihakim4, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@aintmadatcha aynı durumu yaşadım.. haklı.. bu yıl da 23/60 beni de ekleyebilirsiniz
Facebook'tan 21 66 gördüm birde forumdışı 61 18 var
-
Benm de tahmini 24/60 ekleyebilirsiniz. Fikir olması adına geçen seneki netlerim 23/56 ile sıralama 256 idi.
-
@aintmadatcha Gerçekten öyle, kısmet. teşekkür ederim.
-
@hakimehanımm 81 doğrum vardı
-
@idarihakim4 20/31/30
-
@idarihakim4 teşekkür ederim cevap için bir de bu seneki sınav ile geçen seneyi karşılaştırma şansınız var mı zorluk derecesi nasıldı sizce?
-
@tnj, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
jasiss= gkgy 22 alan 55 (73,46)
beni neden jasiss= gkgy 22 alan 55 (73,46) demişsiniz :))
62-fetih= gkgy 22 alan 55 (77,46)
-
bir şey soruyorum ama bir türlü cevap alamıyorum...
her ders kendi içinde standart sapmaya sahip olacak. normalde her sorunun değeri 1,14...
bu durumda örneğin Vergi için bu değer atıyorum full'leyen biri için kaç olabilir... -
@jasisss
Bildiğim kadarı ile yazıyorum
Her dersin bir standart sapma puanı olucak soru bazında değil ders bazında SS olucak tahminlerde hangisinin SS si yüksek bilemediğimiz için arkadaş 1.14 mü ne onu alıyor alanın ortalama bir soru puanını yoksa her ders için ayrı ayrı hesaplanıyor birde full leme kavramının ekstra bir yararı yok diyelim soru başı vergi usulde x puan bir sorunun değeri ise kaçıncı soruyu yaptığının önemi yok 7 de 7 yaptı isen 7x alırsın 6 yaparsan 6xYorumlardan idari yargı testi kısmının daha yüksek olduğu geçmiş verilere göre söyleniyor
Sizde buradan Bi çıkarımda bulunabilirsiniz bence.
-
standart sapma hesaplama yöntemi değişmiş. Bu sistem 2019 sınavında da uygulanmış. Artık ders bazında değil soru bazında hesaplanıyor.
-
@rumelili soru bazında hesaplandığı doğru mudur? ben ders olarak biliyordum...
-
kılavuzda gk gy için beş tane alt ders var demiş..
tarihi ikiye mi bölüyor bu durumda..