21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@idarihakim4 valla bizde burda ağzını 60 alandan açanlar çok olduğu için tereddütteyiz. Kaçla kapatır diye. Sisiznki yüksek ihtimal olur
-
@vatandaş123 sapma belirleyecek onu da hocam geçen yıl ham puanım sizin şimdiki ham puanınızdan 1 puan yüksekti. 86 küsür geldi. Sizin de böyle olabilir
-
@idarihakim4 umarım hocalara bakarsak 79 ve üstü listede olur diyorlar bakalım
-
Erhan hocayla konuştum bugün benim tahminim hala aynı dedi valla 20 gün önce dediğim hala geçerli umarım haklı çıkar
-
@friedman-25 umarım haklı çıkar. Çünkü söylediğimin arkasındayım gibi lafları pek gerçekçi bulmuyorum. İhtimal üzerine konuşulan şeyler elbetteki revize edilebilir. Kimse bunu yadırgamaz. Yardırgayan olursa da yadırgayan kişinin tecrübesi yoktur diye düşünüyorum. İnşallah dediği gibi gelir
-
Cuma açıklanmaz mi acaba ? İcimde öyle bir his var ..
-
@kimkibu123 hocam bu sınava sıkı hazırlanan hakim adayları alandan ne isaretlediklerini çok iyi bilir attığı varsa bile doğru mu yanlış mı sorular aciklandiktan sonra görür dediğiniz gibi atıp da doğru kabul edenler olacağını sanmiyorum
-
@geliruzmani2013 2 sınav arası 4 saat olması beni ziyadesiyle olumlu etkiledi beklentim çok yokken ilk bölüm iyi geçince ceza yaptırım kısmı vergi borçlar sıkı bir şekilde tekrar ettim vize final dönemini hatırlattı sabah erken kalkılır ders çalısılır
-
@ozbekfrkn evet hocam bende fazla yuklenememedim dönüşümlü calstigimiz için işte çok efor sarfettik evde de çalışacak halimiz yoktu
-
@saitulukurt benim de idari iyi geçti ama ortak alan vakit skntsindan herkesin doğru yaptığı soruları yanlış yaptım misal iyuk ilk incelemesi sorusu bunun gibi diğer sorular hakkımızda hayırlısı artik
-
@saitulukurt hocam netlerimiz aynı bakalım puan ve sıralamamiz nasıl olur ss nasıl etki edecek
-
24 / 56 bırakıyorum buraya 60 lı alan netlerinden sonra umudumuz kalmadı ama dursun bakalım
-
Benim düşüncem de 79alan ağrlklı kapatacagı ama burayı okudukça 80-81 ağrlklı kapatacak gibi geliyo.sanki herkesin alanı 60üstü gibi.inşallah çok yükselmez
-
@geliruzmani2013 bende borçlar ve idare hukuk full , vergi ceza anayasa 1 , diğerleri 2
-
Arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz? Sınav kolaydı, sınav zordu, pandemide herkes çalıştı, çok kişi girdi vs vs. Ne zannediyorsunuz önceki sınavlara çok çok iyi çalışan 300 kişi yok mudur sizce? Aylarca çalışan, dershaneye giden, kafasını kaldırmayan 300 kişi yok mudur sizce? O insanlar için hangi sınav olursa olsun kolay değil midir?
Anlata anlata dilimizde tüy bitti. Elbette sıkı çalışan 300 kişi her zaman var. Bütün sınavlar için var üstelik. Ama iş sınava girmeye gelince ortalamalar her zaman aynı aralıkta kapatır. Bu sene de böyle olacak. En kolay soruları bile yanlış işaretliyoruz. Ben iktisat kökenliyim iktisatta 5 yanlışım var. Normal şartlarda full yapar çıkardım o soruları ama sınavda olmadı işte, olmuyor.
Ve şu netlerin yüksekten söyleyenlere gelince. Adam alan ağırlıklı 82 yaptım gelir mi diyor. Ya gidin başka yerde eğlenin, az ötede oynayın ciddiyim. Bu doğruları yapacak insan "gelir mi" diye sormaz.
Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik.
-
@jasisss her yıl aynı aralıkta kapatmamış işte 2018 de 81 doğru 2019 da 78 doğru ile kapatmış. Bu sınavda 2018 e benzer oldugunu düşünüyorum. Siz iktisattan bu yıl 5 yanlıs yapmıssınız başkasıda geçmiş yılda fazla yanlıs yapmıstır. Sizin bes yanlıs yapmıs olmanız sınavı 2019 dan zor veya kolay yapmıyor.burda yazılanlara göre 2 3 doğru fazla kapatması olası demiş olmamızın nesi absürt geldi. Herkes yanlış mı hesaplıyor yani doğrularını bir tek biz mi doğru hesaplıyoruz. Gerçekçi olalım.bir kaç kişinin doğrularını baz almıyoruz kaç kişi yazmıs doğru sayısını ona istinaden yorum yapıyoruz ve yazılanlara göre 2 3 soru yuksek kapatması olası.
-
dostlar buyrun sohbete daha 6 gün var. temmuzdan beri çalışıyorum en zor süreç şu bir hafta valla herhalde kaymakamlık 10-11 gibi açıklanmıştı ösym den süpriz beklemyorum erken açıklmaz bence. açıklanmasından itibaren sayfalarca yaptığımz baraj muhabbeti bitecek. 80+ cılarla 78-79 cuların kavgası nihayete erecek
-
@saitulukurt
Ben de 79-81 diyenlerdenim
Alan ağırlıklı ve Gk-Gy ağırlıklı bu aralıkta değişeceğini düşünüyorum. Yorumla birlikte net tahmini yapıyoruz sadece, belki de sonuçlar açıklanana kadar yorum yapmamak. 21 aralıkta görüşmek üzere :))) -
Benim tahminim de burda dursun
21-57
Ham puan:79.1
Sapmayla:(+5 puan) 84.1 -
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben iktisatı sallamıştım. İki doğrum var. Bunun bana Ss de etkisi tahmini nasıl olur