21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@geliruzmani2013 sonuç olarak 2018 yüksek kapatmadı mı ? 2018 i kazanan bir arkadaş 81 doğru ile kapadı dedi.
-
@saitulukurt kesinlik katılıyorum. Burda kimse dediğinin aksini söylemedi. Alan ağırlık 78 79 80 dendi
-
@yalın teşekkür ederim. Çok iyi sıralama gelmiş ama
-
@frieddmann teşekkür ederim benim de beklediğimden çok daha iyiydi gerçekten sıralama
-
@geliruzmani2013 hocam bu netlere sıralama ne geldi benim şu an böyle de
-
@frieddmann geçen sene zordu diye boşuna demiyoruz birincinin 92 doğrusu vardı zaten. Bu sene 80 altını görmeyecek diyorum ben hala. Tecrübeli herkes sınavın bir tık kolay olduğunu düşünüyor. İnşallah yanilirim ama gerçekçi olmak gerekirse 24-54 falan kazanmaz geçen seneki gibi.
-
@saitulukurt 2018de 26-56 ile 298. Olan bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum hocam.
-
@aintmadatcha bence geçen sene daha zordu. Ben geçen sene de girdim. Alan 60 doğrusu olana direk sen kazanırsın diyorlardı. Bu sene millrt en kötü 58 59 60 yapmış. Ağzını açan 60 diyor. İnşallah 77 78 diye kapatır diyorum.
-
@aintmadatcha kesinlikle katılıyorum.
-
Matematikteki 12345 sayıları yazılarak denilen sorunun çözebilen var mı ? Rica etsem
-
Liste güncellendi mi acaba
-
@frieddmann güncellemeyelim mi 60 alan üstünü görümce kötü oluyorum
-
@frieddmann hocam pazartesi güncellenecek liste
-
@ozbekfrkn hocam 4 yıldır bu süreç içindeyim ben forumda veya face yazılanlara güvenmem örnek vereyim ..1-ysk seçim müdürü sınavı sonrası herkes 83 üzeri yazdı ve 90 lar havada uçuşuyordu sınavda basitti ancak öyle netler yazan oldular ki ben 83 yapmıştım ve umudumu kesmiştim ama 81 ile kapadı en yüksek yapanda 92 idi ve sadece 90 üstü 8 kişi vardı..2-ilgöç geçen sene 70 ile kapatanda gene 80 ler havada uçuşuyordu mevzuat ve alanı basit falan dendi sınav 70 ile kapadı...3-ikinci göç ilandıda da mevzuat baya basitti son kısım baya basitti ve gene herkes 85 altı net nerdeyse yazmadı 85 baraj olur falan dendi 82 netle kapadı.... demem o ki herkesin yazdıklarına bakmak hatalı olur adam 60 yazar sonra 58 doğru gelir itiraz edicem diye ortalıkta dolaşır böyle binlercesi var kpss de soruyu yanlış okuyup kitapçık farklı diyen sayısı binlerceydi ihakimlikte bile aynı şey oldu hatta sınavdan çıktık iyuk memurun dava açacağı yerler sorusunda ben 1 2 işaretledim millet öyle bir şık yoktu sadece son çalıştığı yer şıkkı vardı dedi..kendimden şüphe ettim:)
-
@saitulukurt hocam o soruyu ben sınavda çözememiş 10 olarak sallamıştım ...sınava giren bir arkadaşım face de görmüş sorunun sağlamasını falanda yapmışlar ve doğru şık yok demişler arkadaş söylemişti bana kesin iptal olur falan diye ama ben sağlamasını falan görmedim arkadaşın yalancısıyım:)
-
@lıvıngzeus hocam kaleminize sağlık ben de bugün biraz 2019 forumunda sınav açıklandıktan sonraki şeyleri okudum. Dediğiniz gibi bazılarının eksik gelmiş. O matematik sorusu doğru. Evet Facebook ta ciddi bir kitle farklı olduğunu iddia etti soruların
-
Türkçede tolstoyun sorusu elinde olan var ı. Hani şehre bir yabancı gelir diye soru. Şıklarıyla beraber elinde olan var mı
-
Matematik sorusunun çözümü
4 2 5 3 1 seklinde siralanacak cevap 8 soru hatali değil, ardisik olmayacak ve sagdakine tam bolunmeyecek bu kosulda muhakkak 1 en sağda olmalidir. -
@lıvıngzeus kısmen katılıyorum söylediklerinize saydığınız sınavların mevzuatı ibflilerin alışık olmadığı konular yabancılar kanunu seçim kanunu akılda tutulması bir değil ek olarak hakimlik sınavına daha bilinçli kesimin hazırlandığını düşünüyorum en azından rakip diyebileceğimiz 500-600 kişiden bahsediyorum.özetle 2019 dan 2 3 soru yuksek kapatacak gibi duruyor.
-
@vatandaş123 tşk ederim hocam.