15 Ara 2020 20:51

@ozbekfrkn hocam 4 yıldır bu süreç içindeyim ben forumda veya face yazılanlara güvenmem örnek vereyim ..1-ysk seçim müdürü sınavı sonrası herkes 83 üzeri yazdı ve 90 lar havada uçuşuyordu sınavda basitti ancak öyle netler yazan oldular ki ben 83 yapmıştım ve umudumu kesmiştim ama 81 ile kapadı en yüksek yapanda 92 idi ve sadece 90 üstü 8 kişi vardı..2-ilgöç geçen sene 70 ile kapatanda gene 80 ler havada uçuşuyordu mevzuat ve alanı basit falan dendi sınav 70 ile kapadı...3-ikinci göç ilandıda da mevzuat baya basitti son kısım baya basitti ve gene herkes 85 altı net nerdeyse yazmadı 85 baraj olur falan dendi 82 netle kapadı.... demem o ki herkesin yazdıklarına bakmak hatalı olur adam 60 yazar sonra 58 doğru gelir itiraz edicem diye ortalıkta dolaşır böyle binlercesi var kpss de soruyu yanlış okuyup kitapçık farklı diyen sayısı binlerceydi ihakimlikte bile aynı şey oldu hatta sınavdan çıktık iyuk memurun dava açacağı yerler sorusunda ben 1 2 işaretledim millet öyle bir şık yoktu sadece son çalıştığı yer şıkkı vardı dedi..kendimden şüphe ettim:)