21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@hakimehanımm ben arar öğrenirim ya yapalım. Bunun için bilgi verirler herhalde
-
@hakimehanımm 2018'de tüm alan ss varken şimdi en azından ders bazında ss olduğundan eminiz. Hatta ders değil soru bazında ss olma ihtimali bile var. Bu nedenle sapma fark ediyor. Ki mantıklı olan da bu. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sınavda tabi ki soru özelinde sapma olması mümkün değil çünkü 4 yanlış hangi doğruyu götürecek sorunu var ama doğru yanlışı götürmediğine göre soru bazında ss olma ihtimali yüksek..
-
@jasisss büyük ihtimal soru bazındadır
-
2018 yılına benzer bir tablo çıkmış ortaya yapılan listelere göre. Merak edenler 2018 yılı yorum ve sonuçlarına baksınlar bence.
-
@kamikaze 2018 kaç netle kapatmış, bir bilgi var mı?
-
@edekentli Alan ağırlıklı 78
-
@edekentli alan ağırlıklı 78 ile giren de var Gk-Gy ağırlıklı 80 ile dışarda kalan da.
-
Soru ağırlıklı SS yapılıyorsa OSYM.nin bunu kılavuzunda belirtmemesi de ilginç gerçekten.
-
Arkadaşlar sınav iki seneye göre kolay bir sınav değildi aynı seviyede bir sınavdı alan ağırlıkli 79 içerde gibi duruyor hayırlısı olsun
-
@rumelili 2018’de 79 ile dışardaydım
-
Beyler, kıstasınız 2018-2019 yıllarında 24 gk gy 54 alan olmalı, tabiki 26 gk gy 52 alan veya 27 gk gy 53 alan gibi dışarıda kalmış olabilir, bu sınavda da 24 gk gy 54 alan ağırlığı belirleyici olacaktır.
-
@trkunc gy gk mi yüksekti
-
@rumelili gkgy 22 alan 57
-
@trkunc sıralamanız kaçtı?
-
@rumelili 303
-
@trkunc bu sene kaç
-
@trkunc puanınız kaçtı sapma ile beraber