21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Bence listede ilk 60 mucize olmazsa kazanır 79-80 leri ise sapma belirleyecek en önemli dersler ise bence bu sene 1 doğru yapabildiğim iktisat maliye her ne kadar kolay görünsede kaymakamlık ve kpss gibi sınavlarda olmaması nedeniyle HMK ve hukukçuların zorlandığı vergi olacaktır. En kötü ihtimal baraj max alan ağırlıklı 80 (58-22//57-23 ) ve 81(55-26//56-25) olur diye düşünüyorum tabi ki tahmin sadece, hayırlısı olsun emek verenlerimiz adına.
-
Şimdiden yazayım. Sonuçlar açıklanınca netlerimizi, puanlarımızı ve sıralamalarımızı yazalım seneye istatistik olsun.
-
Ayrıca yarın açıklancağını düşünüyorum.
-
@geliruzmanı07 atma zehirli oku işte
Açıklanmaz yarın. Bu sene ÖSYM 1 gün bile sapmadı hiçbir sınavda. Pazartesi günü 10-12 arası gelir sonuçlar
-
@aintmadatcha aynen aynen pazartesi açıklanır
-
@aintmadatcha :)) sürecin uzun olma sebebi soru itirazları ve değerlendirmeleri. ÖSYM mümkün olduğunca davaya bırakmak istemiyor soruları. Bu yüzden BENCE cuma 16-17 arası açıklaması ile pazartesi saat 10 da açıklaması arasında ÖSYM açısından fark yok. Bu jesti yapacaktır:)
-
@geliruzmanı07 ahaha ösym bu jesti yapmayacak
-
@geliruzmanı07 geçen sene de buna benzer söylemler düşünceler tabi ki oldu ama verilen tarihte açıklandı hatta açıklandığında saat 16-17 arasındaydı
-
@geliruzmanı07 bu kadar umutlu olmanız çok güzel; altta arkadaşın da dediği gibi günüdeki sınavı geçen sene 4-5 arası açıklamıştı ÖSYM.
Bu sınavı da gününde ama sabah erken saatlerde açıklayacağını düşünüyorum.
-
hafta sonu yasakların en uzunu olacak
-
dostlar erhan hocayla tekrar konuştum. kendisi 78-80 beklesin onun üzerindekiler sevinebilir diyor. inşallah en düşük şekilde kapatır
-
@ozbekfrkn tekrar tekrar konuşacak ne var yahu 80 üzerinin sevinmesi gerektiğini burda en kötümser insan bile söylüyor(ki onlardan birisi benim) 61-18 60-19 lar falan da rahat olsun ama geven seneki gibi 24-54 falan bu sene zor. Minimum 25-55 24-56 dolaylarına çıkacak diyorum. Bu sene alandan ağzını açan 60 demeye başladı, geçen sene de bu sınavda rekabetçi birisi olarak kıyaslama yapınca bence 2020 sınavı %10-15 daha kolaydı gibime geliyor. Ama gidip de 82 doğruda kapatmaz. En basitinden örnek vereyim geçen sene 92 doğru birinci oldu, bu sene 94-95 duydum 1-2 tane, hatta birisi forumda 93 yapmış. Bu bile gösteriyor bir tık yüksek kapatacağını. Her neyse pazartesi günü son bulucak şu bekleyis, mülakattan elenmiş birisi olarak sınavı kaybetmeyi mülakatta elenmeye 100 defa tercih ederim ucundan kaybedecekler cok da kafasına takmasinlar, 300 çağırıp 50 anca alıyorlar, olan da sizin 7-8 ayinıza oluyor
-
Bu bekleyişler ne ki siz bir de mülakat stresini görün:)) umarım çoğunluğumuz kalır ve ne demek istediğimi anlar.
-
@aintmadatcha ben gk agırlıklı 80 nin yetmiyeceğini düşünüyorum 54-26 gibi.58-22 ,57-23, 59-20 21 22 artık kimin ss iyi gelirse.
-
@aintmadatcha aykırı görüşler var. ismail ercan gibi bir arkadaş daha ham puan 82-82.5 diyor
-
@hakimehanımm 66(33-33) - 24 tü
-
Bu hocalarin gorusleri neden bu kadar önem arz eder ki anlamis degilim. Bazilari sinava bile belki hic girmemistir sadece hocadır giren varsa da 15 20 sene oncedir. Sınava 3 4 defa girip bir iki mulakattan elenen kimselerin yapacagi tahminler en dogru tahminlerdir.
-
Evet anlaşıldı. En fazla ss de birinci sıra iktisat maliye. 2. Vergi. 3.medeni
-
@frieddmann benim bu dersler ful değil. O yüzden kendimce sapmayı ful yaptığım derslerden alacam gibi. Mat. İyuk hmk ceza borçlar. Bana bunlardan ss gelmesi lazım.
-
@frieddmann hocam full veya 1 yanlışta sapma geliyor ortalamadan yüksek yaptıysanız karamsar olmayın....ama bu sene çok can yakacak sonuçlar 25 55 dışarda kalırken 24 56 içeri girebilecek 24 54 geçen sene kazandı aynı netle alan +2 gkgy -2 ile 96 kişi oynadı...sizin kazanacağınızı düşünüyorum ben....zaten siz kazanamazsanız biz 79 ile imkansız kazanamayız