21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kimkibu123 kaçta açıklanmıştı kaymakamlık. Mesai saatleri 10 ile 16. Saat 11 yetkilinin önüne gitse yetkili 12 de imzalama memur 12.30 yazıyı alsa 13 de mesai başlar son hazırlıklar kontrol edilse 2 gibi açıklanması muhtemel olur
-
Ayrıca 85 puan falan gibi tahminler yapılmış yok artıkinsanların evine ateş salmayın lütfen
-
@kimkibu123 o zaman 10 gibi açıklanır bu sınavda
-
@rosebahar06 ben olsam gece açıklarım,millet tribine girsin ,gece ağlasın sızlasın ertesi güne daha normal başlasın.Sabahtan günün içine etmeye ne gerek var
-
@kimkibu123 oo süper o zman 11. 30 gibi açıklanır
-
@kimkibu123 bu bakış açısına hayran kaldım
-
@rosebahar06 geçen sene 83 ile kapatmış bu sene bir doğru artsa 85 puan yapıyor zaten
-
@frieddmann artmaz umarım ...
-
@kimkibu123 kurum sınavları böle açıklanıyordu bir zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum ama bir sınav vardı kurum sınavı gece saat 2 ya da 3 tü açıklandığı bir daha da uyumuyorsun
-
@kamucu06 gelir uzmanlığıydı o
-
@kamucu06 sgk denetmen yrd mülakat sonucu gece açıklamışlardı .Kuzenimden biliyorum ,uyurken uyanınca unutmuyor insan
-
@frieddmann olabilir bir de tam cuma gecesine denk getiriyorlardı
-
@rosebahar06 inşallah artmaz hocam. Hayırlısı olsun inşallah
-
@frieddmann evet çookça amiin diyorum .Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
-
@kamucu06 aynen tam cuma gecesi saat 12 ye doğru açıklamışlardı mülakat sonucunu
-
@rosebahar06 amin amin. Sizin netler nasıl peki
-
Ne tartışılıp duruyor arkadaş. SS ders bazlı işte. Bir de bu sene 85 puan olarak olmasa bile ortalama 80 doğru gibi kapatacak duruyor. 77 78 ile bu sene ilk 300 zor gibi. Buradaki ve dışarıdakilerin doğrularına bakarak.
-
@edekentli kardesim tam konuyu kapatmıştık hoşgeldin
-
@frieddmann hocam benim düşük o yüzden yazdırmadım netlerimi ama insan bir umut bekliyor tabi
-
Benim 20 ye 58. Geleceğini sanmıyorum. Çünkü bu aralık yığılmanın çok olduğu yer. Bir farklı sorunun bile etkisi bu aralıkta çok fark oluşturuyor.